Glasbena šola za zlata leta

Okt 20, 2016Novice

Pri nas glasba ne pozna meja. Tudi starostnih ne! V več kot 10 letih delovanja so se v naše izobraževalne programe in projekte vključili številni starejši. Letos pa smo se odločili, da še posebej poskrbimo za vse glasbene navdušence v svojih najboljših, zlatih letih. Z oktobrom pričnemo s programom individualnih glasbenih delavnic za upokojence.

Lekcije klavirja, elektronskih orgel, petja, bobnov, flavte, klasične, električne, akustične in bas kitare ter harmonike bodo potekale enkrat tedensko ob dopoldnevih, po dogovoru z našimi simpatičnimi in izkušenimi mentorji. Individualne delavnice potekajo v naših prostorih na Trubarjevi 24 v mariborskem Mestnem parku.

Vabljeni ste vsi tisti, ki že posedujete glasbeno znanje in bi ga radi nadgradili ter popolni začetniki. Predznanje ni pomembno, saj mentorji pripravijo poseben program za vsakega udeleženca. Vsi udeleženci imajo tudi možnost nastopa na rednih letnih produkcijah KUD Coda in tako medgeneracijskega povezovanja z našimi mlajšimi učenci.

Cena za udeležbo v 30 minutnem individualnem programu (35 lekcij po 30 minut) znaša 549 € letno (mesečna obveznost tako znaša 54,90 €). Ponujamo tudi intenzivne in polletne programe. Več informacij je na voljo tukaj.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na 031 230 691, na info@kud-coda.org ali v času uradnih ur, ob sredah med 15. in 17. uro v naših prostorih na Trubarjevi 24.

Skip to content