Hvala za bobne!

Okt 25, 2016Novice

Tako je. Hvala vsem vam, ki ste nam v letošnjem letu namenil del svoje dohodnine. Natančneje skupaj 1117 EUR. Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme. Z vašimi donacijami dohodnine smo v preteklih letih kupili že nekaj nove opreme, letos pa smo z nabranimi sredstvi poskrbeli, da se nas bo še bolj slišalo in da bodo naši mladi bobnarji še raje hodili na lekcije. Za 900 € smo naše prostore opremili s popolnoma novim bobnarskim setom Yamaha Stage Custom. S preostankom denarja in sredstvi od prodaje starih bobnov bomo nabavili še torbe za transport bobnov in že v lanskem letu obljubljeno bas kitaro. Iskrena hvala vsem, ki ste nam to omogočili!

Stari bobni

Ob zaključku leta pa vas ponovno pozivamo, da nam namenite del vaše dohodnine. Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 0,5 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do konca leta izpolnite obrazec na tej povezavi, ga pošljite na pristojni davčni urad ali pa se poslužite e-davkov. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu namenili za nakup akustične kitare in elektronskih orgel. Del zbranih sredstev pa bomo namenili tudi za našo sekcijo vokalne glasbe, da bodo pevke in pevci Vokalne skupine in Mešanega pevskega zbora na odru blesteli ne le z glasom ampak tudi s svojo podobo.

Preizkušanje novih bobnov

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni! Hvala!

 

Skip to content