Hvala za kitare in klaviature!

Sep 30, 2017Novice

Tako je. Hvala vsem vam, ki ste nam v letošnjem letu namenil del svoje dohodnine. Natančneje skupaj 1439 EUR. Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme. Tudi letos smo vaše donacije ‘pretopili’ v nove inštrumente: za 258 € smo naše prostore opremili z novo akustično kitaro Yamaha, za 215 € smo nabavili novo Ibanez klasično električno kitaro, 590 € pa smo namenili za nakup klaviature Yamaha. Preostanek sredstev bomo porabili za nakup snemalne opreme, s katero bomo poskrbeli za lepe spomine na naše koncerte. Iskrena hvala vsem, ki ste nam to omogočili!

Ob tej priložnosti pa vas ponovno pozivamo, da nam namenite del vaše dohodnine. Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 0,5 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do konca leta izpolnite obrazec na tej povezavi, ga pošljite na pristojni davčni urad ali pa se poslužite e-davkov. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu namenili za nakup kitarskega ojačevalca, novega računalnika in mikrofonov.

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni! Hvala!

Skip to content