Hvala za kitaro in violine!

Okt 26, 2019Novice

Tako je. Hvala vsem vam, ki ste nam v lanskem letu namenil del svoje dohodnine. Natančneje skupaj 1.610,25 EUR. Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme. Tudi letos smo vaše donacije ‘pretopili’ v novo opremo: za 449,10 € smo nabavili električno kitaro Ibanez JEMJR. 125,10 € smo namenili nakupu violine Gewa Pure polovinka, ki sta se ji za 250,20 € pridružili še dve violini osminki iste znamke. Veseli pa smo tudi, da bosta od letošnjega leta dalje zaboje piva na naših odrih zamenjali dve stojali za ojačevalec Proel. Iskrena hvala vsem, ki ste nam to omogočili!

Pomagajte nam tudi letos

Ob tej priložnosti pa vas ponovno pozivamo, da nam namenite del vaše dohodnine. Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 0,5 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do konca leta izpolnite obrazec na tej povezavi in ga pošljite na pristojni davčni urad ali na naš naslov (Kulturno umetniško društvo Coda, Kamniška ulica 2, 2000 Maribor), prinesete ga lahko tudi na lekcije in koncerte. Lahko se poslužite tudi e-davkov, za kar ne potrebujete digitalnega potrdila. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu namenili za naše nove prostore. Tako bomo upamo da še en korak bližje, da ujamemo naše sanje in našim glasbenim junakom omogočimo glasbeno udejstvovanje v lepih, novih prostorih.

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni! Hvala!

Skip to content