Hvala za novo opremo

Okt 8, 2018Novice

Tako je. Hvala vsem vam, ki ste nam v letošnjem letu namenil del svoje dohodnine. Natančneje skupaj 1.556,97 EUR. Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme. Tudi letos smo vaše donacije ‘pretopili’ v novo opremo: za 400 € smo nabavili nov kitarski ojačevalec, v katerega so se že zaljubili vsi naši kitaristi. 350 € smo namenili nakupu novega računalnika, tako da so zdaj vse naše učilnice polno opremljene. Preostanek sredstev bomo porabili za nakup prenosnega računalnika in dinamičnih mikrofonov. Iskrena hvala vsem, ki ste nam to omogočili!

Ob tej priložnosti pa vas ponovno pozivamo, da nam namenite del vaše dohodnine. Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 0,5 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do konca leta izpolnite obrazec na tej povezavi, ga pošljite na pristojni davčni urad ali pa se poslužite e-davkov. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu namenili za nakup mešalne mize, električne kitare, luči in cajona.

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni! Hvala!

Skip to content