NOVO: III. del brezplačnega spletnega tečaja teorije glasbe

Okt 18, 2016Novice

Pričenjamo z jesensko izvedbo I. in II. dela brezplačnega spletnega tečaja teorije glasbe. Z veseljem pa vas obveščamo, da smo našo spletno zbirko spletnih tečajev teorije glasbe dopolnili še s III. delom, kjer se bomo posvečali bolj zahtevnim glabenim strukturam in akordom.

Z izvedbo prvega dela tečaja pričnemo v torek, 20. septembra, drugi del tečaja se bo pričel v sredo, 28. septembra, tretji del pa pričenjamo v četrtek, 6. oktobra. Na vse tečaje se lahko prijavite od vključno 1. septembra dalje prek Portala KUD Coda (http://portal.kud-coda.org/). Svetujemo vam, da si pred pričetkom ogledate podrobnejša navodila za vpis in hiter pregled delovanja portala. V primeru težav z vpisom na tečaj, se obrnite na martin.pockar@kud-coda.org.

Tečaji bodo potekali sedem zaporednih tednov (z izjemo jesenskih počitnic), obsegali pa bodo delo z gradivi v spletni učilnici in samostojno delo oz. domače naloge. Nova gradiva in naloge bodo objavljene enkrat tedensko, aktivnosti znotraj tedna pa sami lahko izvajate, ko imate čas. Posamezni sklop vam bo vzel približno eno uro časa.

Po uspešno opravljenem tečaju bodo udeleženci prejeli potrdilo o pridobljenih znanjih in spretnostih.

Vabljeni po novo znanje!

Skip to content