fbpx

Avdicije za vokalne zasedbe KUD Coda

Vsi, ki bi se radi pridružili KUD Coda, pa menite, da imate dve levi roki za igranje inštrumenta, vam pa zato petje predstavlja ultimativni užitek, vabljeni, da se pridružite našim vokalnim zasedbam. V septembru bodo potekale avdicije za Vokalno skupino KUD Coda in Mešani pevski zbor KUD Coda po sledečem voznem redu:

Mešani pevski zbor KUD Coda
13., 20. in 27. september ob 16.00 v prostorih Mestne četrti Koroška vrata (Vrbanska 10, Maribor)

Vokalna skupina KUD Coda
1., 8., 15., 22., in 29. september ob 18.15 v prostorih KUD Coda (Trubarjeva 24, Maribor)

Avdicije za Mešani pevski zbor KUD Coda

Naš Mešani pevski zbor KUD Coda v svoje vrste vabi pevke in pevce vseh glasov, ki se s svojimi glasovi radi sprehajajo med notami lažje in zahtevnejše zborovske glasbe raznolikih zvrsti.

Avdicije bodo potekale v sredo, 18. in 25. januarja, s pričetkom ob 18.30 v prostorih Mestne četrti Koroška vrata, kjer enkrat tedensko tudi potekajo vaje. Prosimo za potrditev udeležbe na mepz@kud-coda.org. V kolikor vam termin ne ustreza, se prav tako javite in se dogovorimo za dodaten termin.

Zbor je nastal septembra 2016 in je od takrat nanizal že kar nekaj nastopov, med njimi celovečerni božični dobrodelni koncert in bolj rockerski nastop na naši produkciji ob zaključku leta. Ni da ni, repertoar, ki ga obvladajo, je res širok! Poleg krasnega petja pa so naši pevci vedno za kak ‘špas’ in so res dobra družba.

Člani zbora se konec januarja odpravljajo na intenzivne priprave, zato je zdaj pravi čas, da se jim pridružite!