fbpx

Brezplačna delavnica songwritinga

sobota, 22. oktober, 10.00, KUD Coda, Koroška cesta 63, Maribor

Kako napisati prvo pesem?

Z novim šolskim letom se začenja tudi nova sezona zanimivih delavnic, koristnih glasbenih vsebin in fantastičnih gostov!

Tokrat te vabimo, da se pridružiš Bratku Zavrniku in Alienu Partljiču, ki ti bosta pokazala, kako osnovno glasbeno znanje združiti s kreativo in napisati svojo prvo pesem.

Kaj te bomo naučili?

  • Kako izbrati in pokombinirati nekaj osnovnih akordov v smiselno zaporedje.
  • Kako narediti preprost ritem in melodijo.
  • Naše sveže glasbene izdelke pa bomo preizkusili tudi na klavirju ali kitari.

Udeležba je brezplačna, prijave pa zbiramo prek obrazca https://forms.office.com/r/gSsg6MzTjg.

Delavnica je četrta v seriji rednih glasbenih druženj, ki smo jih poimenovali Coda kavč. Udeležba je obenem odlična priložnost za ogled razstave Krik pod oceanom, ki le še do konca oktobra krasi naše prostore.

Delavnica je namenjena tako začetnikom, kot že izkušenim glasbenikom. Če te pred delavnico srbijo prsti, pa vabljen_a k ogledu naših video osnov kitare in klavirja.

Pričenjajo se redna glasbena druženja Coda kavč

Računalniški ojačevalci za kitaro in bas

Se bojiš, da bi te zaradi glasnega igranja zasovražili sosedje? Ne želiš zapraviti na tisoče evrov za različne ojačevalce in efekte? Želiš svojo glasbo posneti doma in zventi odlično? Potem ne zamudi prve Coda kavč delavnice virtualnih ojačevalcev za kitaro in bas

Druženje bo potekalo v soboto, 26. februarja 2022, s pričetkom ob 17. uri v prostorih KUD Coda na Koroški 63.

Število mest je omejeno, obvezne prijave zbiramo prek obrazca.

Enourno delavnico bosta vodila Bratko Zavrnik in Alien Andrej Partljič. Delavnica je prva v seriji rednih glasbenih druženj, ki smo jih poimenovali Coda kavč. Udeležba na delavnici je brezplačna in primerna za vse starostne skupine.

Kaj je Coda kavč?

Ideja za redna glasbena druženja v prostorih glasbene šole KUD Coda se je razvila iz želje po obujanju fizičnih druženj in predajanju znanj, ki jih imamo Codovci za več celovečernih filmov. Naj vas naslov ne zavede – ne bomo sedeli na kavču, glasbenih izzivov se bomo lotili interaktivno. Hvala vsem, ki ste nam z izpolnitvijo vprašalnika pomagali identificirati najbolj zanimive. Vprašalnik vam ostaja na voljo za vse ideje, ki se vam bodo še porodile. Druženja so namenjena vsem glasboljubom in bodo potekala vsako zadnjo soboto v mesecu od 17. ure naprej v prostorih KUD Coda.