fbpx

Hvala za pomoč pri novih prostorih

Hvala vsem, ki ste nam v lanskem letu namenili 0,5 % dohodnine. Na ta način smo zbrali 1.498,72 EUR, ki smo jih namenili za opremljanje naših novih prostorov.

Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme ali za popolno opremo učilnice v novih prostorih. Zato tudi letos pozivamo vse, ki še nimate prejemnika donacije, da dohodnino namenite KUD Coda. Odstotek se je v letošnjem letu povišal in znaša 1 %.

Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 1 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do 31. maja 2021 izpolnite obrazec na tej povezavi, ga pošljite na pristojni davčni urad, na naš naslov (KUD Coda, Koroška 63, 2000 Maribor) ali pa se poslužite e-davkov. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu ponovno namenili za opremljanje naših prostorov.

Hvala za kitaro in violine!

Tako je. Hvala vsem vam, ki ste nam v lanskem letu namenil del svoje dohodnine. Natančneje skupaj 1.610,25 EUR. Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme. Tudi letos smo vaše donacije ‘pretopili’ v novo opremo: za 449,10 € smo nabavili električno kitaro Ibanez JEMJR. 125,10 € smo namenili nakupu violine Gewa Pure polovinka, ki sta se ji za 250,20 € pridružili še dve violini osminki iste znamke. Veseli pa smo tudi, da bosta od letošnjega leta dalje zaboje piva na naših odrih zamenjali dve stojali za ojačevalec Proel. Iskrena hvala vsem, ki ste nam to omogočili!

Pomagajte nam tudi letos

Ob tej priložnosti pa vas ponovno pozivamo, da nam namenite del vaše dohodnine. Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 0,5 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do konca leta izpolnite obrazec na tej povezavi in ga pošljite na pristojni davčni urad ali na naš naslov (Kulturno umetniško društvo Coda, Kamniška ulica 2, 2000 Maribor), prinesete ga lahko tudi na lekcije in koncerte. Lahko se poslužite tudi e-davkov, za kar ne potrebujete digitalnega potrdila. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu namenili za naše nove prostore. Tako bomo upamo da še en korak bližje, da ujamemo naše sanje in našim glasbenim junakom omogočimo glasbeno udejstvovanje v lepih, novih prostorih.

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni! Hvala!

Hvala za novo opremo

Tako je. Hvala vsem vam, ki ste nam v letošnjem letu namenil del svoje dohodnine. Natančneje skupaj 1.556,97 EUR. Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme. Tudi letos smo vaše donacije ‘pretopili’ v novo opremo: za 400 € smo nabavili nov kitarski ojačevalec, v katerega so se že zaljubili vsi naši kitaristi. 350 € smo namenili nakupu novega računalnika, tako da so zdaj vse naše učilnice polno opremljene. Preostanek sredstev bomo porabili za nakup prenosnega računalnika in dinamičnih mikrofonov. Iskrena hvala vsem, ki ste nam to omogočili!

Ob tej priložnosti pa vas ponovno pozivamo, da nam namenite del vaše dohodnine. Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 0,5 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do konca leta izpolnite obrazec na tej povezavi, ga pošljite na pristojni davčni urad ali pa se poslužite e-davkov. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu namenili za nakup mešalne mize, električne kitare, luči in cajona.

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni! Hvala!

Hvala za kitare in klaviature!

Tako je. Hvala vsem vam, ki ste nam v letošnjem letu namenil del svoje dohodnine. Natančneje skupaj 1439 EUR. Kot nevladna organizacija vse svoje prihodke vlagamo v naše programe, od katerih so nekateri tudi popolnoma brezplačni in pogosto nam zmanjka sredstev za nakup nove opreme. Tudi letos smo vaše donacije ‘pretopili’ v nove inštrumente: za 258 € smo naše prostore opremili z novo akustično kitaro Yamaha, za 215 € smo nabavili novo Ibanez klasično električno kitaro, 590 € pa smo namenili za nakup klaviature Yamaha. Preostanek sredstev bomo porabili za nakup snemalne opreme, s katero bomo poskrbeli za lepe spomine na naše koncerte. Iskrena hvala vsem, ki ste nam to omogočili!

Ob tej priložnosti pa vas ponovno pozivamo, da nam namenite del vaše dohodnine. Kaj to pomeni? Vsi z osebnimi dohodki plačujemo dohodnino. 0,5 % tega že vplačanega dela država nameni nevladnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu na svojem področju – tudi KUD Coda. Če sami izberete, komu boste ta del namenili, bo s tem denarjem lahko nastala kakšna pametna stvar. Če pa organizacije ne izberete, državni aparat ta denar porabi za bog ve kaj … Torej, odločitev je vaša, stane vas nič, nam pa pomeni ogromno!

Do konca leta izpolnite obrazec na tej povezavi, ga pošljite na pristojni davčni urad ali pa se poslužite e-davkov. Sredstva, ki jih bomo prejeli v tej etapi, bomo v naslednjem letu namenili za nakup kitarskega ojačevalca, novega računalnika in mikrofonov.

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni! Hvala!