fbpx

Predvpis v glasbeno šolo KUD Coda Maribor 2021/22

S 5. majem 2021 se pričenja predvpis za naše individualne glasbene programe, ki bo letos potekal nekoliko drugače kot v preteklih letih.

V zadnjih desetih letih delovanja so naše cene stagnirale na isti ravni, letos jih dvigujemo za simbolični znesek. Cena najbolj priljubljenega celoletnega 30-minutnega programa bo z novim šolskim letom znašala 589 €, a ne za vse!

Če boste predvpis opravili do vključno 31. maja 2021, veljajo za vas enaki pogoji kot v preteklih letih, kar pomeni, da boste za osnovni celoletni 30-minutni program odšteli 549 €, hiter predvpis pa bomo nagradili z dodatnim 5 % popustom in vsemi siceršnjimi ‘odpustki’, ki se pri KUD Coda seštevajo.

Z junijem bomo osnovno tarifo povečali, k predvpisu pa vas naj motivira 5 % popust, ki velja do vključno 30. junija 2021. Vsi, ki se nam boste pridružili julija in avgusta, pa boste deležni 3 % predvpisnega popusta. Vabljeni k ogledu celotnega cenika.

Vpis poteka prek spleta s klikom na spodnji gumb, z veseljem pa vas po predhodnem dogovoru na 031 230 691 ali info@kud-coda.org sprejmemo v živo v naših prostorih na Koroški 63 in se ob kavi pogovorimo o vsem, kar vas zanima.

Hvala starim facam za zaupanje, dobrodošli novi Codovci!

Codovci ostajamo doma!

Očitno nas že zelo pogrešate. Naši telefoni brnijo, e-nabiralniki se polnijo in notificationi utripajo na eno temo: kdaj bodo naše individualne lekcije spet potekale v živo? Preučili smo vse možnosti in se odločili za najbolj pametno – letošnje šolsko leto bomo zaključili na daljavo, lekcij v fizični obliki na Trubarjevi 24 tako ne bo. Po tej odločitvi smo posegli zaradi več razlogov:

  • Spremljamo dogajanje na področju izobraževalnih ustanov. Njihova vrata se bodo odprla le za omejeno število določenih učencev. Večina slovenskih šolarjev bo tako šolsko leto zaključila na daljavo.
  • Učenje inštrumenta (kaj šele petja) z zaščitno masko res ni nekaj prijetnega. Prav tako pri 100+ učencih velik izziv predstavlja razkuževanje kljuk, strun, tipk in vseh preostalih površin. Več časa bi tako morali posvetiti zaščitnim ukrepom kot pa dejavnosti, ki jo imamo radi – poučevanju.
  • Menimo, da smo v dobrih dveh mesecih pokazali in dokazali, da smo zmožni izpeljati kakovostne lekcije na daljavo. Stisnimo še en mesec na tak način, septembra pa se spet vidimo čisto od blizu v čisto naših novih prostorih! S predvpisom pričnemo v ponedeljek, 11. maja!

Virus pa žal ne preprečuje le individualnih lekcij v živo, ampak vpliva tudi na naše skupinske vaje, izvedbo (Z)mešanega festivala in zaključnih produkcij, zato v nadaljevanju podajamo nekaj najpomembnejših informacij.

(Z)mešanega festivala tako kot številnih drugih množičnih prireditev letos žal ne bo v fizični obliki. Skupinske vaje, ki bi se sicer začele po prvomajskih počitnicah so odpadle. Junijske zaključne koncerte pa bomo predvidoma nadoknadili decembra. A brez skrbi, naša ekipa se trudi, da bi čim več dejavnosti izpeljali na tak ali drugačen kreativen način.

Še en video naših Vokalk za motivacijo. Več o dogajanju na daljavo pa smo povzeli tudi v našem mini dnevniku