fbpx

Za dober finiš!

Praznične lučke so že prižgane in čas je, da z dobro glasbo skupaj poskrbimo za ‘dober finiš’ leta. Pred nami je veliko dogodkov, na katerih bomo veseli vaše prisotnosti.

torek, 11. december, ob 18.00, Evangeličanska cerkev
božični koncert MePZ KUD Coda, gostje: Vokalna skupina OŠ Draga Kobala Maribor

sreda, 12. december, ob 16. 15, Dom Danice Vogrinec
božični koncert MePZ KUD Coda

sreda, 12. december, ob 20.00, Grajski trg
koncert Coda banda na Grajskem trgu

ZA DOBER FINIŠ! MLADI IN DOBRA GLASBA

  • četrtek, 13. december, ob 19.00, Jazz klub Satchmo: Smart tok z Rudijem Bučarjem Tadejem Vesenjakom in Tanjo Cvitko & koncert Kakovost iz Slovenije
  • petek, 14. december, ob 17.00 in 19.30, Jazz klub Satchmo: koncert začetnikov in solistov KUD Coda & koncert udeležencev Skupinske igre

četrtek, 20. december, ob 17.00, Gosposka ulica
Koledovanje mariborskih vokalnih zasedb, sodelujeta MePZ KUD Coda in Vokalke

Veseli bomo, če bomo lahko prav vsakemu segli v roko in zaželeli vse dobro!

(Z)mešani festival

Po 13 letih se nam je končno ‘zmešalo’ – z Jazz klubom Satchmo smo zakuhali prvi (Z)mešani festival, ki bo potekal med 5. in 10. junijem na terasi pred Jazz klubom Satchmo, seveda.

Velika mera dobre (slovenske) glasbe, kanček poezije in komedije ter ščepec izobraževalnih vsebin so glavne sestavine, ki smo jih v KUD Coda zmešali v, hja, prvi (Z)mešani festival. Skupaj z mladimi iz KUD Coda bodo medgeneracijsko in kulturno bogat festival soustvarjali družbeno prezrti in neuveljavljeni glasbeniki, kreativci raznolikih kulturnih sfer in uveljavljena imena glasbene scene.

Že tako vsebinsko dodelanemu ‘meniju’, po katerem bodo med drugimi nastopili tudi bandi Leonart, Flaster in The Sticky Licks ter znana imena glasbene scene v okviru inovativnih motivacijskih govorov Smart tok, smo dodali še druge začimbe: odgovorno bomo ravnali z odpadki in naravnimi viri ter se borili, da postanemo prva Zero Waste prireditev, festival bo posebej prijazen do gibalno oviranih obiskovalcev, prav tako pa bomo izkoristili vse prednosti sodobne tehnologije.

Na spletni strani je že objavljen celoten festivalski meni, na družbenih omrežjih pa se javljamo z zgodbami iz zakulisja.

Festival lahko soustvarjate tudi vi, tako da nas podprete na način, ki vas nič ne stane, nam pa pomeni ogromno: podarite nam objem topline!