fbpx

Iščemo najbolj izvirno ‘air ukulele’ fotografijo

Vsi rockerji še predobro poznamo ‘air guitar’* posnetke in tekmovanja. Codovci pa v sodelovanju z našimi prijatelji iz Music Max trgovine iščemo najbolj izvirno ‘air ukulele’ fotografijo.

Do 27. 10. 2020 na pr@kud-coda.org ali v FB KUD Coda zasebno sporočilo zbiramo najbolj nore, odpičene in nenavadne ‘air ukulele’ fotografije. Vse zbrane fotografije bomo 28. 10. 2020 javno objavili v albumu na KUD Coda Facebook strani, kjer bodo do 4. 11. 2020 do polnoči na voljo za zbiranje všečkov.

Avtor/ica fotografije, ki bo zbrala največ všečkov, prejme FLIGHT TUS55 MANGO SOPRANO ukulele, v vrednosti 49,90 EUR.

Za mušter: Naša flower power Tajana je v roke namesto ukulele vzela rožico. Kaj je pa tvoj najbolj odpičen predmet, ki bi lahko nadomestil ukulele? Preseneti nas!

* Zračna kitara je oblika plesa in gibanja, pri katerem se izvajalec pretvarja, da igra namišljeno električno kitaro v stilu rocka ali metala, vključno z rifi in soloti. Igranje zračne kitare je ponavadi sestavljeno iz pretiranega brenkanja in premikanja, pogosto pa je povezano z glasnim petjem ali sinhronizacijo ustnic (Wikipedija).

Vabljeni k vpisu v novo glasbeno leto

Vse Codovce in bodoče Codovce, učence glasbene šole KUD Coda, vabimo k predvpisu, ki vam do nedelje, 21. junija, prinaša 5 % predvpisni popust. Od 22. junija do konca avgusta pa velja 3 % predvpisni popust. Letos smo postopek vpisa olajšali in je tako mogoč prek spletnega obrazca na tej povezavi. Cene in popusti ostajajo isti kot doslej, prav tako vse oblike individualnih programov (polletni in letni programi z različnimi dolžinami lekcij). Z lekcijami pričenjamo v tretjem tednu septembra, tokrat prvič na novi, čisto naši lokaciji, na Koroški 63 v Mariboru.

Našemu naboru inštrumentov, ki jih poučujemo že 15 let, smo letos dodali še individualne ukulele lekcije, ki jih bo prevzela naša mentorica Tajana Stres. Ne spreglejte tudi ostali dejavnosti, v katere vlagamo energijo za popestritev dogajanja v našem lokalnem okolju.

Trenutna korona-situacija nas je pregnala na splet ter nam prinesla vse potrebne izkušnje in znanja za izvedbo individualnih lekcij na daljavo. Sicer zagovarjamo delo v živo, a v kolikor bi si želeli dela na daljavo, nas kontaktirajte na info@kud-coda.org. Na tem naslovu in na 031 230 691 smo na voljo tudi za vsa vaša dodatna vprašanja, ki jih bomo do nadaljnjega leta z veseljem odgovorili ‘v živo’ prek online uradnih ur.