fbpx

Ugodnejši vpis v glasbeno šolo KUD Coda do konca avgusta 2022

Tako je. Drži. Vse je res. Do konca avgusta se v naše individualne glasbene programe lahko vpišete s 3 % popustom! Z delom pričnemo v tretjem tednu septembra v Mariboru in Vurberku.

Zakaj se pridružiti Codovcem?

Letos bo že 17. šolsko leto, ko počnemo to, kar najbolje in najraje delamo – predajamo naše glasbeno znanje in izkušnje na mlajše generacije ter jih navdušujemo za skupinsko muziciranje. V preteklem šolskem letu smo organizirali kar dva (Z)mešana festivala in nastopili na številnih drugih odrih po Mariboru. Ker nam je v preteklih letih primanjkovalo druženja, smo pričeli s Coda kavč srečanji, ki se bodo z zanimivih programom nadaljevala tudi v naslednjem šolskem letu. Vse te priložnosti krepijo naše vezi in glasbeno znanje. Ker glasba pri nas ne pozna meja, vabljeni, da se nam pridružite tudi vi.

Predvpis v glasbeno šolo KUD Coda Maribor 2021/22

S 5. majem 2021 se pričenja predvpis za naše individualne glasbene programe, ki bo letos potekal nekoliko drugače kot v preteklih letih.

V zadnjih desetih letih delovanja so naše cene stagnirale na isti ravni, letos jih dvigujemo za simbolični znesek. Cena najbolj priljubljenega celoletnega 30-minutnega programa bo z novim šolskim letom znašala 589 €, a ne za vse!

Če boste predvpis opravili do vključno 31. maja 2021, veljajo za vas enaki pogoji kot v preteklih letih, kar pomeni, da boste za osnovni celoletni 30-minutni program odšteli 549 €, hiter predvpis pa bomo nagradili z dodatnim 5 % popustom in vsemi siceršnjimi ‘odpustki’, ki se pri KUD Coda seštevajo.

Z junijem bomo osnovno tarifo povečali, k predvpisu pa vas naj motivira 5 % popust, ki velja do vključno 30. junija 2021. Vsi, ki se nam boste pridružili julija in avgusta, pa boste deležni 3 % predvpisnega popusta. Vabljeni k ogledu celotnega cenika.

Vpis poteka prek spleta s klikom na spodnji gumb, z veseljem pa vas po predhodnem dogovoru na 031 230 691 ali info@kud-coda.org sprejmemo v živo v naših prostorih na Koroški 63 in se ob kavi pogovorimo o vsem, kar vas zanima.

Hvala starim facam za zaupanje, dobrodošli novi Codovci!

Vabljeni k vpisu v novo glasbeno leto

Vse Codovce in bodoče Codovce, učence glasbene šole KUD Coda, vabimo k predvpisu, ki vam do nedelje, 21. junija, prinaša 5 % predvpisni popust. Od 22. junija do konca avgusta pa velja 3 % predvpisni popust. Letos smo postopek vpisa olajšali in je tako mogoč prek spletnega obrazca na tej povezavi. Cene in popusti ostajajo isti kot doslej, prav tako vse oblike individualnih programov (polletni in letni programi z različnimi dolžinami lekcij). Z lekcijami pričenjamo v tretjem tednu septembra, tokrat prvič na novi, čisto naši lokaciji, na Koroški 63 v Mariboru.

Našemu naboru inštrumentov, ki jih poučujemo že 15 let, smo letos dodali še individualne ukulele lekcije, ki jih bo prevzela naša mentorica Tajana Stres. Ne spreglejte tudi ostali dejavnosti, v katere vlagamo energijo za popestritev dogajanja v našem lokalnem okolju.

Trenutna korona-situacija nas je pregnala na splet ter nam prinesla vse potrebne izkušnje in znanja za izvedbo individualnih lekcij na daljavo. Sicer zagovarjamo delo v živo, a v kolikor bi si želeli dela na daljavo, nas kontaktirajte na info@kud-coda.org. Na tem naslovu in na 031 230 691 smo na voljo tudi za vsa vaša dodatna vprašanja, ki jih bomo do nadaljnjega leta z veseljem odgovorili ‘v živo’ prek online uradnih ur.