Pri nas ni nikoli dolgčas

Avg 24, 2019Novice

Predstavljajte si, da imate okrog sebe 20 posameznikov, ki so vsi glasbeniki in vsak na svoj način malce … zanimivi. Ne potrebujete dolgo in že je ta horda ljudi v vašem najožjem prijateljskem krogu. In ravno to se dogaja na Codi! Skupaj hodimo na motivacijske vikende, na t. i. bazenčkanje, se športno udejstvujemo in praznujemo skorajda vsak praznik drug z drugim. Dogovori za takšne in drugačne aktivnosti pa včasih eskalirajo v pravo komedijo, ki jo moramo deliti z vami. Če nas vsaj malo poznate, se vam bo vse skupaj zdelo blazno smešno, če nas pa še ne poznate, pa se čim prej vpišite v naše programe in bomo hitro odpravili to napako.

Dragi sodelavci! Glede na to, da smo vsi eno leto starejši in eno leto bolj zgubani, je čas, da to grozo vsaj malo zapakiramo v lepe cunje! O tem smo se že večkrat pogovarjali, ideja pa nikoli ni bila realizirana. Letos nam bo puloverje/hoodije končno prinesel Božiček.

Stvari, ki jih potrebujete: samonapihljiva blazina/ turbo maksimus/ armafleks; praktično kaj si boste prinesli na tem boste spali, spalna vreča (toplejša, ker je v tem času v GG že kr mrzlo), makovnik (velik), naglavno svetilko, topla oblačila za zvečer, sredstvo za odganjanje komarjev in klopov, če ste občutljive vrste oz. če niste cepljeni, fačuzi, kitara (akustika), toaleta, ferbajs, manjši nahrbtnik za pohod, gojzarji za pohod, dobro voljo, medvedka za spanje.

Imam samo mali makovnik, bo vredu?

Imam jaz 2 in ti posodim. Mali nima smisla.

Žalostno, enostavno žalostno, da ne poznaš osnovnih pripomočkov za motivacijske vikende.

Hej, kaj pa je makovnik in fačuzi?

Ne pozabiti, to soboto imamo Sindikalnipuneparti, ob 19:00 pri Janezu! Tuš ni potreben, ker smo rokerji!

Rokavčki, očala za plavanje, žlauhec, najtaboljše kopalke (enodelne, seveda). Drugi komentarji niso potrebni.

Pred piknikom pa bi dal predlog GO-KART, ker z Alienom in s tabo Počko še imam neporavnane račune.

Združimo prijetno s koristnim – najprej opravimo Občni zbor, nato pa samo še afne guncamo. Sonja kuri, Metka grila, Nina pripelje traktor, Said je zadolžen za kitaro, ostali pa zgolj uživamo.

Ja živjo ekipca! Kva dogaja? Kvaaaaaaaa? A motivacijski vikend bo? Mudeeeeel, kok dobr!

Jaz bom šel v Šmartno kak dan prej, za vsak slučaj …

Vzamemo kakšen teden dopusta?

Skip to content