Skok v novo leto ob dobri glasbi

Dec 10, 2016Novice

Preden se poslovimo od starega in skočimo v novo leto, bomo Codovci še nekajkrat stopili na koncertne odre in poskrbeli za dobro vzdušje. Izgovorov, da nas ne bi ujeli, ni, zato prav lepo vabljeni, da se skupaj podružimo in poveselimo!

Dobrodelni božični koncert vokalne sekcije KUD Coda

petek, 16. december, 18.00, Mestna četrt Koroška vrata, Vrbanska 10

Prisluhnili boste lahko Vokalni skupini in Mešanemu pevskemu zboru KUD Coda pod vodstvom zborovodkinje Lee Gačnik. Tekom koncerta bo potekala prodaja šestih razstavljenih slik, ki so jih ustvarile slikarke iz MČ Koroška vrata. Denar, ki se bo zbral, bo namenjen OŠ Prežihovega Voranca Maribor, in sicer za otroke iz socialno ogroženih družin, ki si težje privoščijo šolo v naravi, izlete ter šolske potrebščine, ki jih potrebujejo. S skupno močjo bi jim radi narisali nasmeh na obrazu ter polepšali prihajajoče praznike.

Čarobni december v Mariboru s Codovci

ponedeljek, 19. december, 17.00, Trg Leona Štuklja

December je veliko bolj čaroben, če ga začinimo z dobro glasbo, najboljšo družbo, toplo pijačo in sladkimi dobrotami. Vsaj za prvo točko na seznamu potrebščin za čudovite praznike bomo 19. decembra poskrbeli Codovci na Trgu Leona Štuklja. Za nami pa bodo nastopili gostje našega projekta Urbani superheroji, skupina Leonart, zato se toplo oblecite, da boste ob dobri glasbi z nami zdržali do konca!

Konec leta v znamenju dobre glasbe #1

torek, 20. december, 17.00 in 19.30, Jazz klub Satchmo

Ob 17.00 bomo prisluhnili našim najmlajšim Codovcem in solističnim točkam, med tem ko se bodo ob 19.30 predstavili udeleženci skupinske igre. Tekom pestrega glasbenega večera za vse glasbene okuse boste lahko spoznali tudi našo izkušeno mentorsko ekipo, Mešani pevski zbor KUD Coda in Delavnico muzikala.

Koledovanje Mešaega pevskega zbora KUD Coda

sreda, 21. december, 18.00, Maribor center

Praznični december je že tukaj, zato bo po ulicah mesta Maribor zaživela božična glasba. 21. 12. 2016 boste lahko prisluhnili božičnim skladbam, ki jih bo ulicah izvajal Mešani pevski zbor KUD Coda. S koledovanjem bodo pričeli ob 18. uri. Prisluhnili boste lahko številnim znanim božičnim skladbam kot so Sveta noč, We Wish You a Merry Christmas, Noč božična je ter številnim drugim.

Konec leta v znamenju dobre glasbe #2

petek, 23. december, 20.30, Klub MC Pekarna

Green Day, Queen, The White Stripes … vse v živo v enem večeru! To lahko doživite samo na koncertu učencev KUD Coda, ki so se od začetka šolskega leta pripravljali, da vam predstavijo, katerega novega kitarskega riffa, bobnarskega prehoda in pevske tehnike so se naučili. Pridružite se nam, jih podprite ter z obiskom in aplavzom motivirajte za nove glasbene podvige v prihajajočem letu.

Skip to content