(Z)mešani festival

Maj 9, 2018Novice

Po 13 letih se nam je končno ‘zmešalo’ – z Jazz klubom Satchmo smo zakuhali prvi (Z)mešani festival, ki bo potekal med 5. in 10. junijem na terasi pred Jazz klubom Satchmo, seveda.

Velika mera dobre (slovenske) glasbe, kanček poezije in komedije ter ščepec izobraževalnih vsebin so glavne sestavine, ki smo jih v KUD Coda zmešali v, hja, prvi (Z)mešani festival. Skupaj z mladimi iz KUD Coda bodo medgeneracijsko in kulturno bogat festival soustvarjali družbeno prezrti in neuveljavljeni glasbeniki, kreativci raznolikih kulturnih sfer in uveljavljena imena glasbene scene.

Že tako vsebinsko dodelanemu ‘meniju’, po katerem bodo med drugimi nastopili tudi bandi Leonart, Flaster in The Sticky Licks ter znana imena glasbene scene v okviru inovativnih motivacijskih govorov Smart tok, smo dodali še druge začimbe: odgovorno bomo ravnali z odpadki in naravnimi viri ter se borili, da postanemo prva Zero Waste prireditev, festival bo posebej prijazen do gibalno oviranih obiskovalcev, prav tako pa bomo izkoristili vse prednosti sodobne tehnologije.

Na spletni strani je že objavljen celoten festivalski meni, na družbenih omrežjih pa se javljamo z zgodbami iz zakulisja.

Festival lahko soustvarjate tudi vi, tako da nas podprete na način, ki vas nič ne stane, nam pa pomeni ogromno: podarite nam objem topline!

Skip to content