Dogodki v  Mariboru

Vetrinjc – BarCoda

Sebastijan Lukovnjak Coda vocal camp 2022 glasbena šola maribor

Dogodki v Mariboru – kje najbolj dogaja?

Dobrodošli na spletni strani, ki je namenjena vsem ljubiteljem glasbe, umetnosti in kulturnih dogodkov v Mariboru! Če iščete vrhunske dogodke in izkušnje, ste prispeli na pravo mesto.

Maribor, kot eno izmed kulturnih središč Slovenije, je bogat z glasbenimi dogodki vseh zvrsti. Ekipa KUD Coda je posvečena promociji in organizaciji koncertov, glasbenih festivalov in drugih kulturnih prireditev, ki prinašajo navdih in veselje tako ljubiteljem klasične glasbe kot tudi tistim, ki prisegajo na sodobne glasbene žanre.

Ne glede na to, ali iščete klasične koncerte, jazz nastope, pop glasbo ali alternativne glasbene festivale, smo tu, da vam pomagamo najti pravi dogodek zase.

dogodki v mariboru

Ena izmed naših najpomembnejših vrednot je kakovost. Naša strast do glasbe se odraža v izboru in organizaciji dogodkov, ki vas bodo navdušili in očarali. Ne glede na vaše glasbene preference, vam zagotavljamo, da boste našli nekaj, kar vam bo pričaralo nepozabno glasbeno doživetje.

Poleg tega smo vzpostavili tudi tesno sodelovanje z drugimi kulturnimi organizacijami v Mariboru, med katerimi je tudi Vetrinjc – BarCoda. Skupaj z Vetrinjcem prirejamo vrsto edinstvenih dogodkov, ki združujejo različne umetniške zvrsti in ustvarjajo pravo festivalsko vzdušje. Če iščete raznolike kulturne dogodke v Mariboru, vam toplo priporočamo obisk Vetrinjca.

 

Obiščite našo spletno stran in odkrijte širok izbor glasbenih dogodkov v Mariboru, ali nas spremljajte na družbenih omrežjih:

dogodki v mariboru
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru

Vabljeni v našo kavarno, kjer se vonj sveže mlete kave prepleta z nežnimi zelišči in ustvarja prijetno vzdušje. Pri nas boste doživeli edinstveno izkušnjo, ki združuje skrbno pripravljene napitke in živo glasbo. Naša prijazna ekipa vas bo razvajala z izbranimi lokalnimi dobavitelji, svežimi čaji ter osvežilnimi napitki. Udoben ambient naše kavarne je idealen prostor za sproščen klepet s prijatelji, uživanje v dobri knjigi ali pa samo za trenutek samote. Obiščite nas in doživite raznolikost okusov, kulture ter prijetno vzdušje! Aktualni dogodki vas že čakajo, zato ne zamudite priložnosti za nepozabne trenutke.

Vetrinjc, drugi dom vseh, ki smo zaljubljeni v kulturo. BarCoda, drugi dom vseh, ki obožujemo družbo različnih generacij. Maribor, naše mesto, kjer se da vse!

Skip to content