Brezplačni programi

Vračamo družbi

KUD Coda je nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu na področju kulture. Kot izkaz naše družbene odgovornosti, sredstva plačljivih dejavnosti namenjamo tudi za brezplačne programe, ki so namenjeni vsem tistim, ki zaradi zdravstvenih, ekonomskih, kulturnih ali kakršnih koli drugih razlogov nimajo dostopa do kakovostnega preživljanja prostega časa z glasbo in vrstniki. Z vpisom v našo glasbeno šolo tako posredno podpirate tudi naše brezplačne programe za široko skupino ljudi. Hvala!

Naš družbeno odgovorni program Glasbarnica smo ob podpori številnih partnerjev in donatorjev zagnali leta 2014. Pod naše okrilje smo sprejeli uporabnike programov Botrstvo, Šent, Zavod Naprej, Andragoški zavod Maribor … Tedenske brezplačne delavnice osnov igranja na kitare, klavir, bas in bobne, vodi naš mentor Alien Andrej Partljič. V sklopu (Z)mešanega festivala pa vsako leto udeležencem omogočamo nastop na pravem festivalskem odru. 

Teorija glasbe - spletni tečaji

Res je, pri glasbeni šoli KUD Coda večji poudarek namenjamo praksi in skupnemu muziciranju na pravi koncertnih odrih, kar pa seveda ne pomeni, da je je glasbena teorija na stranskem tiru. Že šest let vsem članom omogočamo, da osnove in bolj kompleksne glasbene strukture, usvojijo brezplačno kar z domačega kavča. Več kot 300 udeležencev se je preklikalo skozi naše video lekcije, kvize in oddalo naloge, ki so jih pripeljale do novega znanja in potrdila o pridobljenih spretnostih.   

Prijatelji KUD Coda

Vetrinjc-BarCoda
Mestna občina Maribor
ZPM
MKC
Road
Biotherm
Skip to content