Skupinske

zasedbe

Skupinske zasedba za še večje glasbene užitke

Naša glasbena šola je izklesala marsikatere glasbene talente. Ponosni smo, da se ti ne skrivajo doma, v svojih sobah, ampak je želja po povezovanju s podobno mislečimi te talente pripeljala tudi na koncertne odre.

Skupinska igra oz. band coaching je ena naših osnovnih misij, pod našo streho pa uresničujemo tudi želje naših zagnanih mentorjev, ki so zaživele v različnih vokalnih in inštrumentalnih sestavih, ki so odprte za prav vse, ne le naše učence. Saj veste, pri KUD Coda glasba ne pozna meja.

glasbena šola kud coda mepz

MePZ KUD Coda se pod taktirko Lee Gačnik sprehaja po literaturi najrazličnejših stilov, nastopa na krasnih koncertnih lokacijah in nudi priložnost za preživljanje kakovostnega prostega časa ob dobri družbi.

vokalna skupina vokalke glasbena šola kud coda maribor

Našo “hišno” vokalno skupino, ki se je formirala že v osnovnošolskih letih, sestavlja šest simpatičnih srednješolk in študentk pod vodstvom Špele Brumen, ki že od leta 2010 živijo svoje sanje in unovčujejo talente v Vokalni skupini Vokalke.

Lahko se pohvalimo

|

KUD Coda je resnično edinstvena glasbena šola, v kateri na enem mestu najdeš dobro glasbo, kakovostne koncerte, nadarjene učence, dobre prijatelje, odlične sodelavce ter izjemno sproščeno vzdušje.

Lea Gačnik, predsednica KUD Coda

|

Zase lahko rečem, da mi Coda ni dala samo veliko glasbenega in pevskega znanja, vendar tudi veliko topline in prijateljstva, posledično pa zadovoljstva in zaupanja v samega sebe. Ta majhna in edinstvena skupina ljudi je velik del mene. Naredila me je srečnejšo, močnejšo in zadovoljnejšo. Izpopolnila me je.

Aleksandra, učenka KUD Coda

|

KUD Coda je plac, kjer vsak ve, kaj mora nareit in tui narei!

Tanja Cvitko, kulturna producentka

|

Na Codi poučujem 15. leto, vse od začetka. Imamo najboljše učence, prihajajo z veseljem, učijo se uživati v glasbi in ustvarjajo to, kar jim je všeč. Lekcije so sproščene in vsi se imamo fajn …

Metka Senekovič, mentorica kitare

Prijatelji KUD Coda

Vetrinjc-BarCoda
Mestna občina Maribor
ZPM
MKC
Road
Biotherm
Skip to content