Podprite

nas

Dobro se z dobrim vrača

Kot nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu na področju kulture, vsa pridobljena sredstva porabimo za plačilo mentorjev, stroške prostorov in opreme ter razvoj in izvedbo številnih kreativnih projektov. Leta 2019 nam je grozilo, da čez noč ostanemo brez prostorov. A se nismo vdali! S projektom Glasbeni junaki in kampanjo množičnega financiranja nam je uspelo nemogoče. 

Kupili smo lastne prostore, ki nam omogočajo nadaljnji obstoj in razvoj. A tu se naša zgodba še ne konča. Kampanja množičnega financiranja nam je dala osnovna sredstva za najem posojila, prostori pa so prav tako potrebni še marsikaterega fizičnega in materialnega vložka. Zato vam bomo hvaležni, če boste izkoristili enega od različnih načinov podpore. Ali pa kar vse, za ‘ziher’! 

Donirajte

Namenite nam 1 % dohodnine

pVsi plačujemo dohodnino in vsi imamo priložnost, da odločamo o tem, kaj se zgodi z 1 % njenega dela. Lahko ga pustite državi in upate, da bo s tem storila nekaj dobrega za vse. Ker pa je to upanje zelo majhno, vam priporočamo eno bolj zanesljivo opcijo. Namenite ta 1 % KUD Coda in zagotavljamo vam, da ga bomo oplemenitili. Na ta način smo kupili že marsikatero glasbeno opremo, ki so je še posebej veseli naši učenci. Vsako leto tudi javno naznanimo in objavimo ‘dokazila’, za kaj smo sredstva porabili. Svojo namero lahko izrazite prek E-davkov ali z izpolnitvijo spodnjega obrazca. Lahko ga sami natisnete in pošljete na FURS, ali pa to prepustite centru nevladnih organizacij.

Namenite 1 % prek e-davkov

Digitalno potrdilo ni potrebno, postopek pa vam vzame le dve minuti časa.

Nagrajujemo donatorje

V sklopu projekta Glasbeni junaki smo oblikovali domiselne zahvale za naše podpornike. Svojo podporo lahko z zakupom milimetrov ovekovečite na stenah naših novih prostorov, se oblečete v junaško majčko, sebi ali bližnjim podarite unikatno video glasbeno čestitko ali pa si privoščite čisto pravi zasebni koncert naših Codovcev. Samo nebo je meja, zato vam lahko spesnimo tudi pesem po želji!

Donirate lahko kar prek spleta

Vabljeni k ogledu naših kreativnih nagrad.

Prijatelji KUD Coda

Vetrinjc-BarCoda
Mestna občina Maribor
ZPM
MKC
Road
Biotherm
Skip to content