Učenje klasične

kitare

učenje klasične kitare bratko zavrnik
učenje klasične kitare maribor

Vabljeni k vpisu kadarkoli! Starostnih omejitev ni, prav tako preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe in koncertov.

$

Prijavi se

Učenje klasične kitare za začetnike, otroke in odrasle

Da najprej razčistimo – klasična kitara je tista, ki je praviloma ne moremo priklopiti na ojačevalec. V različnih velikostnih formatih je primera tako za manjše prstke kot večje muzičarske šape. Da bo sprehajanje po njih ubrano, bosta poskrbela naša … klasika! Metka in Drago. Najbolj izkušen mentorski duo, ki ve, da je povezovanje zelo pomembno pri glasbenem in čustvenem napredku

ter izgubi treme pred nastopi na velikih odrih z velikimi zasedbami. Zato boste na vsakem našem koncertu (in ni jih malo) imeli priložnost prisluhniti duetom Metkinih in Dragovih učencev. Klasika pa ne odmeva le v naših prostorih v Mariboru! Za ubrane plastične strune v Vurberku skrbi naš multiinštrumentalist Damir. 

Zakaj izbrati glasbeno šolo KUD Coda?

Če to stran berete mladi, vam lahko povemo, da ne ‘težimo’ z glasbeno teorijo in izpiti, kar pa seveda ne pomeni, da boste šli od nas glasbeno nepismeni! Na prvem mestu so vaše glasbene želje, pa naj je to glasba iz video iger (ja, tudi to smo že imeli), po notah, ritmih in tablaturah pa vas popeljemo tako, da sploh ne boste vedeli.

Če to stran berete starši, vam lahko povemo, da nismo le druščina odličnih glasbenikov, ampak v prvi vrsti pedagogov, ki prisluhnejo težavam, motivirajo, pomagajo pri nalogah iz matematike in še marsikaj. Codovci smo ena velika družina, ki prijateljske vezi ohranja tudi izven koncertnih dvoran.

In najpomembneje – znanja ne skrivamo v učilnice!

Ljubezen do glasbe izražamo na pravih koncertnih odrih.

učenje klasične kitare kud coda
poučevanje klasične kitare

Prijava

Lahko se pohvalimo

|

Zase lahko rečem, da mi Coda ni dala samo veliko glasbenega in pevskega znanja, vendar tudi veliko topline in prijateljstva, posledično pa zadovoljstva in zaupanja v samega sebe. Ta majhna in edinstvena skupina ljudi je velik del mene. Naredila me je srečnejšo, močnejšo in zadovoljnejšo. Izpopolnila me je.

– Aleksandra

|

Coda je kul, ker združuje koristno s prijetnim, ker učitelji tudi poslušajo in ker so izkušnje na odru enostavne nepozabne.

– Nejc

|

KUD Coda je plac, kjer vsak ve, kaj mora nareit in tui narei!

Tanja Cvitko, kulturna producentka

|

Ker se na Codi najdem, živim in diham z glasbo, ker so dobri projekti, dobri učitelji, dobra družba in ker lahko sodelujem s priznanimi glasbeniki.

– Špela