Klavir in elektronske orgle

učenje klavirja
poučevanje elektronskih orgel kud coda

Vabljeni k vpisu kadarkoli! Starostnih omejitev ni, prav tako preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe in koncertov.

$

Prijavi se

Učenje klavirja za začetnike, otroke in odrasle

Čez tipke vas bodo pospremili štirje odlični pedagogi. Med njimi je avtor ključne literature za poučevanje elektronskih orgel, mentorica, ki je znanja pridobivala prav na Codi in v nulo pozna naš ‘sistem, šefica Vokalk, ki zna tipkam dodati še vokalno spremljavo ter umetnica, ki ve, v katerem mariborskem lokalu je edini uglašeni piano in vam nanj, če imate srečo, tudi zaigra.

Poleg klavirja je pri KUD Coda možno pridobiti tudi znanje igranja na elektronske orgle ali po domače sintisajzer. Oboje je odlična osnova in odskočna deska za bodoče vokaliste in glasbenike na drugih inštrumentih ter nepogrešljiv element naši koncertnih nastopov v sklopu Skupinske igre oz. band coachinga. 

Zakaj izbrati glasbeno šolo KUD Coda?

Če to stran berete mladi, vam lahko povemo, da ne ‘težimo’ z glasbeno teorijo in izpiti, kar pa seveda ne pomeni, da boste šli od nas glasbeno nepismeni! Na prvem mestu so vaše glasbene želje, pa naj je to glasba iz video iger (ja, tudi to smo že imeli), po notah, ritmih in tablaturah pa vas popeljemo tako, da sploh ne boste vedeli.

Če to stran berete starši, vam lahko povemo, da nismo le druščina odličnih glasbenikov, ampak v prvi vrsti pedagogov, ki prisluhnejo težavam, motivirajo, pomagajo pri nalogah iz matematike in še marsikaj. Codovci smo ena velika družina, ki prijateljske vezi ohranja tudi izven koncertnih dvoran.

In najpomembneje – znanja ne skrivamo v učilnice!

Ljubezen do glasbe izražamo na pravih koncertnih odrih.

učenje elektronskih orgel
klavir kud coda
učenje klavirja kud coda
poučevanje klavirja
poučevanje elektronskih orgel maribor

Prijava

Lahko se pohvalimo

|

Zase lahko rečem, da mi Coda ni dala samo veliko glasbenega in pevskega znanja, vendar tudi veliko topline in prijateljstva, posledično pa zadovoljstva in zaupanja v samega sebe. Ta majhna in edinstvena skupina ljudi je velik del mene. Naredila me je srečnejšo, močnejšo in zadovoljnejšo. Izpopolnila me je.

– Aleksandra

|

Coda je kul, ker združuje koristno s prijetnim, ker učitelji tudi poslušajo in ker so izkušnje na odru enostavne nepozabne.

– Nejc

|

KUD Coda je plac, kjer vsak ve, kaj mora nareit in tui narei!

Tanja Cvitko, kulturna producentka

|

Ker se na Codi najdem, živim in diham z glasbo, ker so dobri projekti, dobri učitelji, dobra družba in ker lahko sodelujem s priznanimi glasbeniki.

– Špela