Glasbarnica so brezplačne glasbene delavnice, ki se izvajajo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor. Delavnice so naslednji nivo družbeno odgovornega ravnanja Kulturno umetniškega društva Coda.

Delavnice se izvajajo mlade  od 9. do 18. leta starosti. Delavnice potekajo vsak dan v tednu, in sicer v prostorih Zveze prijateljev mladine Maribor. Urnik se sestavi po predhodnem dogovoru z izvajalcem delavnice.

Zveza prijateljev mladine Maribor vodi projekt Omogočimo sanje. Z njim želijo omogočiti nadarjenim otrokom iz socialno nespodbudnega okolja, da čim bolje razvijejo svoje sposobnosti na področjih, ki jih zanimajo in so zanje posebej nadarjeni. V glasbarnici bomo tako otrokom in mladim od 9. do 18. leta, ki si nakup inštrumenta in šolanja ne morejo privoščiti, omogočili spoznavanje glasbe in prva srečanja z inštrumenti.

Število mest je omejeno! Glasbarnica je namenjena otrokom in mladostnikom, ki si glasbenega izobraževanja ne morejo privoščiti. Vpis je mogoč je na podlagi pisnega priporočila svetovalne službe na šoli, ki jo kandidat obiskuje, in poteka do zapolnitve mest.

Obrazec s priporočilom je dostopen na tej povezavi. Za informacije o vpisu kontaktirajte izvajalca delavnice Andreja Aliena Partljiča na teodur13@gmail.com ali 041 206 263. Če pa imate vsebinska vprašanja ali če želite kakorkoli pomagati pri izvajanju delavnice v obliki materialnih ali denarnih donacij, pa nas kontaktirajte na brezplacna.delavnica@kud-coda.org ali na telefon 031 230 691.

Z nami sodelujejo