Glasbeni junaki KUD Coda potrebujejo novo streho nad glavo, da jim bo uspelo ujeti sanje!

Ko si niti še čevljev ne znaš zavezat, sanjaš o tem, da bi postal junak. V belem plašču, z modro kapo ali za volanom mestnega avtobusa. Nekateri izmed nas pa bi radi postali junaki s kitaro za vratom in mikrofonom pred sabo. Več kot sto takih glasbenih junakov obiskuje mariborsko Kulturno umetniško društvo Coda. S pomočjo predanih mentorjev in istomislečih sovrstnikov želijo ujeti svoje sanje in ustvarjati najbolj univerzalno obliko komunikacije – glasbo. Ampak Coda ni le glasbena šola, Coda je način življenja, kjer glasba ne pozna meja.

Po 15 letih delovanja in izobraževanja štajerske mladine nam grozi, da čez noč ostanemo brez prostorov, naši mladi glasbeni junaki pa brez možnosti za razvoj svojih talentov. Odločili smo se, da puške ne bomo vrgli v koruzo. V okviru projekta Glasbeni junaki bomo zbrali sredstva za nakup novih prostorov.

Naše sanje bomo od 19. marca naprej lovili na slovenski platformi za zbiranje sredstev Adrifund. Cilj je v 45 dneh zbrati vsaj 20.000 €. Hvala, ker nas ne boste pustili same in nam pomagali, da ujamemo sanje!