Predvpis in potek lekcij v šolskem letu 2020/21

Avg 18, 2020Novice

Pred čisto pravim pričetkom novega šolskega leta, guljenjem klopi, učbenikov in inštrumentov, vas vabimo, da do konca avgusta izkoristite 3 % predvpisni popust, v nadaljevanju pa navajamo nekaj pomembnih informacij, ki vam bodo pri odločitvi za naše individualne glasbene delavnice v pomoč:
  • Vpis lahko opravite popolnoma elektronsko, z izpolnitvijo obrazca na tej povezavi, lahko pa se oglasite tudi v naših prostorih na Koroški 63 ob sredah med 18.00 in 19.00 in vpis skupaj opravimo v živo (po dogovoru so možni tudi drugi termini).
  • Z lekcijami pričnemo v tretjem tednu septembra, ko se šolski in urniki ostalih dejavnosti že ustalijo.
  • S koncem preteklega šolskega leta smo se preselili na novo lokacijo – najdete nas na Koroški 63!

Lekcije bodo v prihajajočem šolskem letu potekale v živo. Pri tem bomo seveda upoštevali vse smernice NIJZ, kot smo to že počeli doslej (razkuževanje, zračenje, zagotavljanje sledljivosti stikov itd.). V primeru poslabšanja covid situacije, se bomo ravnali po priporočilih NIJZ za vzgojno-izobraževalne ustanove. Preteklo šolsko leto nam je prineslo ogromno izkušenj za uspešno delo na daljavo, na izrecno željo lahko tako pouk na daljavo izvajamo že od začetka šolskega leta.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na info@kud-coda.org ali 031 230 691. Še pred koncem poletja pa nas lahko v živo spoznate tudi na nekaterih delavniških in koncertnih dogodkih!