Prvič pri nas?

DOBRODOŠLI!

Veseli nas, da ste se nam odločili zaupati. Smo nevladna in neprofitna organizacija, v prvi vrsti pa smo ljudje, ki svoje poslanstvo opravljamo z veseljem in s strastjo. Družijo nas ljubezen do glasbe, ljubezen do dela z mladimi, odgovornost do družbe in lokalnega okolja, odgovornost do tistih z manj možnostmi … vse to nas je v skoraj dvajsetih letih naučila glasba, ki v svojem bistvu združuje, spoštuje ter privablja ples in smeh. Hvala, da lahko z vami delimo našo strast in vas “nalezemo” glasbe! Z lekcijami pričnemo 3. teden septembra, pred tem pa vas bo kontaktiral mentor, da se dogovorite za urnik.

KJE SMO?

Našli nas boste na Koroški cesti 63 v pritličju (in kleti za tiste ‘ta glasne’) bloka z velikimi hišnimi številkami. Brez skrbi, ogromnega napisa na izložbi ni mogoče zgrešiti. 

Naj vam ponudimo nekaj možnosti za parkiranje:

Koroška cesta

Neposredno pred našimi poslovnimi prostori so parkirna mesta. Za eno uro parkiranja boste odšteli 1 EUR, za 10 minut pa 17 centov. Parkirnino je možno poravnati z aplikacijo Easypark ali na parkirnem avtomatu. Če se vam nasmehne sreča, pa sta neposredno pred našim vhodom dve parkirni mesti, namenjeni dostavi. Parkirni mesti sta namenjeni kratkotrajnemu dostopu. Če boste v tem času vozilo zapustili, priporočamo, da namestite parkirno uro oz. napis ‘dostava’.  

Ostale možnosti parkiranja
Neposredno v naši okolici brezplačnih parkirnih mest tako rekoč ni. Za dolgotrajnejše brezplačno parkiranje v popoldanskih urah (po 14.00), lahko izkoristite parkirna mesta pri Meltalu.
Trajnostna pot do Code
Še bolj bomo veseli, če vas bodo do nas vodile trajnostne poti. Če boste pri tem poskrbeli še za vaše zdravje in uporabili kolo, imamo za vas desno od vhoda pripravljena stojala za kolesa. Na nasprotni strani Koroške ceste je na voljo MBajk postaja, ob kateri je tudi avtobusna postaja, do katere vodi linija mestnega avtobusa številka 15 (Bresternica–ŽP Maribor–Košaški dol).

(NE)KORISTNE INFORMACIJE

Medtem ko čakate na pričetek lekcije ali na svojega otroka, si lahko čas krajšate z brskanjem po spletu na svojih pametnih napravah. Podatki, ki vas pripeljejo do virtualnega sveta so zapisani na naši oglasni deski. 

Ne bodite začudeni, če vam bo vaš mentor sporočil ‘dobiva se v Buldožerju’. Codovci ne bi bili Codovci, če si ne bi izmislili posebnih imen za naše učilnice. To pa seveda nismo storili sami – o poimenovanju je odločila javnost. Silence je učilnica v izložbi, Infected pa učilnica neposredno nasproti vhoda. V kleti boste takoj na desni naleteli na Zabranjeno pušenje (edina učilnica z mednarodnim glasbenim imenom), na levi pa poteka pouk v učilnici Lačni Franz. Čisto na koncu hodnika, skozi učilnico naših DJ kolegov vodi pot do Buldožerja – najbrž ni težko uganiti, da je to brlog naših bobnarjev.

VPRAŠAT’ NI GREH

Za vse informacije v zvezi z glasbenimi delavnicami, pridnostjo in napredkom učencev, odpovedi udeležbe na lekciji se obrnite na mentorja inštrumenta. Predlagamo, da si njegove kontaktne podatke kar shranite v telefon, saj iz izkušenj vemo, da jih boste večkrat potrebovali.

V primeru splošnih vprašanj, zanimivih idej ali prošenj smo za vas dosegljivi po dogovoru v naših prostorih na Koroški cesti 63. Kadarkoli pa nas lahko kontaktirate na info@kud-coda.org ali 031 230 691. Vedno se potrudimo, da na vaša sporočila odgovorimo še isti dan.

Informacije o nastopih in ostalem dogajanju ažurno objavljamo na spletni strani www.kud-coda.org in na družbenih omrežjih @kudcoda. Tam boste našli tudi fotografije iz vseh dogodkov.

PREDEN PRIDE POLOŽNICA …

Najbrž ste opazili, da v našem ceniku najdete cene za letne programe, morda še za kakšnega polletnega. Zakaj ne
ponudimo urne ali mesečne tarife? Tukaj je več razlogov:

  • To je garancija naše kakovosti. Glasbeno znanje ni žakelj paprike za ozimnico. Ne vemo, koliko vas lahko naučimo na eni lekciji ali v enem mesecu, vemo pa, da bomo vas v enem letu naučili dovolj, da boste zadovoljni s svojim opaznim napredkom.
  • Veste, kaj plačate. Programi vključujejo točno določeno količino lekcij in imajo točno določeno ceno. Na koncu veste, kaj in koliko ste plačali.
  • Lažji in jasnejši obračun. Letne programe lahko plačujete po mesečnih obrokih. Vsak obrok je enak, tako da ni zmede s preverjanjem mesečne realizacije. Četudi se iz kakršnega koli razloga odločite za izpis iz letnega programa, niste dolžni poplačati celotnega zneska programa – v tem primeru se sporazumno pogodimo o plačilu glede na realizacijo lekcij

…IN KO PRIDE POLOŽNICA

  • Vsi, tako mentorji, kot učenci, plačujemo letno članarino. Ta bo obračunana na vaši prvi položnici, članarina pa velja od začetka septembra oziroma od včlanitve pa do konca avgusta prihodnje leto.
  • Rok plačila je 10 dni. Glede na to, da položnice vedno izdajamo v zadnjem tednu tekočega meseca, ko smo lekcije že realizirali, cenimo vašo plačilno disciplino. Verjamemo, da razumete pomen zdravega poslovanja in tistega ljudskega reka “pošteno plačilo za pošteno delo”

BREZPAPIRNO POSLOVANJE

Če želite, da vam pošiljamo račune za prispevke za glasbene delavnice in članarino le še v elektronski obliki (eRačun) preko vaše banke, se nanje naročite v vaši spletni banki.

Prispevke za glasbene delavnice pa lahko poravnate tudi preko SEPA direktnih bremenitev. S SEPA direktno bremenitvijo pooblaščate vašo banko, da na določen datum v vašem imenu iz vašega računa opravi nakazilo na naš transakcijski račun. Če se odločite za SEPA direktno bremenitev, vam ni potrebno ročno izvajati nakazil.

V kolikor želite poravnavati svoje obveznosti prek SEPA direktnih bremenitev vas prosimo, da nam pišete na info@kud-coda.org. Če si torej želite popolnoma avtomatiziranega in brezpapirnega poslovanja, potrebujete eRačune in SEPA direktne bremenitve.

DA, ZELO SMO DRUŽABNI

Pri KUD Coda ne boste našli preverjanj in zaključnih izpitov. Imamo pa ogromno koncertov, na katerih imajo učenci priložnost pokazati svoje znanje. Verjemite, igrati na odru skupaj z vrstniki v pravem koncertnem vzdušju je nekaj nepozabnega. Pa tudi najbolj pristne prijateljske vezi se bodo spletle. Tako med vrstniki, kot tudi z mentorji in drugimi člani ekipe KUD Coda. Hitro boste zasledili kostanjev piknik in številne druge priložnosti za druženje. Ne družimo pa se le v učilnicah in na koncertih – od maja 2023 smo ponosni upravitelji najbolj simpatične kavarne v srcu našega mesta, Vetrinjskem dvoru. Veseli bomo, če vas pot kdaj zanese tudi na kak naš ne-šolski dogodek. 

$

Kulturno umetniško društvo Coda

Koroška cesta 63, 2000 Maribor

$

Davčna številka

61572900 (nismo zavezanci za DDV)

$

Matična številka

2151910000

$

TRR

SI56 0700 0000 3483 457 (GORENJSKA BANKA)

Skip to content