Električna kitara

učenje električne kitare

Vabljeni k vpisu kadarkoli! Starostnih omejitev ni, prav tako preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe in koncertov.

$

Prijavi se

Učenje električne kitare za začetnike, otroke in odrasle

Električno kitaro v glasbeni šoli KUD Coda poučujejo sami mojstri riffov, akordov in različnih glasbenih stilov. Najbrž najbolj očitni skupni imenovalec vseh so njihova zanimiva imena. Borna, Bratko, Damir, Said in Alien pa so tudi vsi glasbeniki z dolgo odrsko kilometrino.

Učenci električne kitare so pri KUD Coda nepogrešljiv člen Skupinske igre, po kitari pa se sprehajajo vse od pop do metal žanrov. Kot pravijo – za vsak pisker se najde pokrovka. Mi pa dodajamo – za vsakega kitarista se najde mentor pri KUD Coda – tako v Mariboru kot v Vurberku.

Zakaj izbrati glasbeno šolo KUD Coda?

Če to stran berete mladi, vam lahko povemo, da ne ‘težimo’ z glasbeno teorijo in izpiti, kar pa seveda ne pomeni, da boste šli od nas glasbeno nepismeni! Na prvem mestu so vaše glasbene želje, pa naj je to glasba iz video iger (ja, tudi to smo že imeli), po notah, ritmih in tablaturah pa vas popeljemo tako, da sploh ne boste vedeli.

Če to stran berete starši, vam lahko povemo, da nismo le druščina odličnih glasbenikov, ampak v prvi vrsti pedagogov, ki prisluhnejo težavam, motivirajo, pomagajo pri nalogah iz matematike in še marsikaj. Codovci smo ena velika družina, ki prijateljske vezi ohranja tudi izven koncertnih dvoran.

In najpomembneje – znanja ne skrivamo v učilnice!

Ljubezen do glasbe izražamo na pravih koncertnih odrih.

poučevanje električne kitare
električna kitara maribor poučevanje
učenje električne kitare kud coda
učenje električne kitare maribor
električna kitara kud coda

Prijava

Lahko se pohvalimo

|

Zase lahko rečem, da mi Coda ni dala samo veliko glasbenega in pevskega znanja, vendar tudi veliko topline in prijateljstva, posledično pa zadovoljstva in zaupanja v samega sebe. Ta majhna in edinstvena skupina ljudi je velik del mene. Naredila me je srečnejšo, močnejšo in zadovoljnejšo. Izpopolnila me je.

– Aleksandra

|

Coda je kul, ker združuje koristno s prijetnim, ker učitelji tudi poslušajo in ker so izkušnje na odru enostavne nepozabne.

– Nejc

|

KUD Coda je plac, kjer vsak ve, kaj mora nareit in tui narei!

Tanja Cvitko, kulturna producentka

|

Ker se na Codi najdem, živim in diham z glasbo, ker so dobri projekti, dobri učitelji, dobra družba in ker lahko sodelujem s priznanimi glasbeniki.

– Špela