Aljaž Iskra

Bobni

Aljaž Iskra učenje bobnov glasbena šola KUD Coda maribor

O Aljažu, učitelju za bobne

Predstavljamo vam našega novega glasbenega učitelja, ki je po izobrazbi in profesiji arhitekt, a po srcu bobnar – Aljaža. Že od gimnazijskih let je njegova strast do ritma in bobnov nepopustljiva, in to strast je vodila njegovo glasbeno pot, ki se je začela pod mentorstvom Marka Soršaka.

Aljaž ni zgolj ljubitelj glasbe, temveč tudi predan učenec in umetnik. Redno se je udeleževal različnih glasbenih delavnic, med katerimi je izstopala udeležba na Benny Greb Mastercampu, kjer je pridobil dragocene izkušnje in znanje. Svoj glasbeni talent je delil tudi z različnimi glasbenimi skupinami, med katerimi lahko omenimo Skatalizator in Freaks of Friday. Trenutno pa je njegova ustvarjalnost usmerjena v instrumentalni glasbeni projekt – skupino MHM, kjer skupaj ustvarjajo izključno avtorsko glasbo.

Je tudi izjemno pozitiven in kreativen človek, ki ima globoko ljubezen do narave in živali. Njegova umetniška žilica se prepleta z njegovo naravno radovednostjo, kar se kaže tako v njegovi glasbi kot tudi v njegovem delu kot arhitekt.

Vpišite se v najbolj odpičeno glasbeno šolo v Mariboru

Starostnih omejitev ni, vpisujemo celo šolsko leto, ni preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe ter več kot 25 koncertov in priložnosti za prikaz naučenega na koncertnem terenu na leto.

Skip to content