Avdicije za MePZ KUD Coda

Avg 11, 2022Novice

Priznajmo si, večglasno petje je nekaj, kar definira naše okolje. Na vsaki zabavi, vsaj ta pravi muzičarski, se prej ali slej najde kdo, ki zategne vsaj kakšno konkretno terco. Če bi si to želeli početi na redni bazi, v družbi krasnih ljudi, se pridružite Mešanemu pevskemu zboru KUD Coda.

Kaj lahko povemo o MePZ KUD Coda?

Zbor deluje od leta 2016 pod vodstvom predsednice glasbene šole KUD Coda, Lee Gačnik. Ekipa raznolikih pevk in pevcev nastopa na rockerskih koncertnih lokacijah, v čudovitih ambientih cerkva in pred strokovno javnostjo na območnih revijah. Druščina naših vokalistov je predvsem privlačna za vse, ki vam vsakodnevne obveznosti ne vzamejo volje do petja in druženja.

Vaje potekajo enkrat tedensko ob sredah med 17.30 in 20.00 v prostorih KUD Coda na Koroški 63 v Mariboru.

Vrhunec vsakega pevskega leta predstavljajo intenzivne priprave na Pohorju, kjer se naši pevci in pevke izdatno posvetijo tudi vokalni tehniki. Vsako sezono pa organizirajo tudi koncert izven meja mariborske občine. Letos so na noge dvignili in napolnili cerkev v Miklavžu na Dravskem polju, za več priložnosti pa so združili moči z Duo Elysian.

Nasmeh pove vse, kajne? (foto: Mateja Uranjek)

Kako se pridružiti MePZ KUD Coda?

MePZ KUD Coda v svoje vrste sprejema vse, ki imajo radi petje in dobro druženje. Starost je le številka, zato vabljene vse generacije. Preizkus kompatibilnosti bo potekal vsako sredo v septembru po dogovoru na mepz@kud-coda.org oz. 041 848 858, kjer se vam bo oglasila naša Lea. Lahko pa tudi izpolnite naš obrazec in poveste še kaj več o sebi.

Bodi dovolj, prepričajte se sami z ogledom nastopa iz letošnjega (Z)mešanega festivala:

Skip to content