Brezplačni spletni tečaji teorije glasbe

Domov/Novice/Brezplačni spletni tečaji teorije glasbe
Pozor! Spomladanska izvedba tečaja bo edina v letu 2019, zato ne izpustite te priložnosti! Vabljeni, da se tečajem pridružite tudi vsi tisti, ki ste z reševanjem pričeli že v preteklih izvedbah.

Brezplačni spletni tečaji teorije glasbe so sestavljeni iz treh delov:

  • 1. del obravnava osnove glasbene teorije,
  • 2. del je nadaljevalni tečaj s poudarkom na intervalih in lestvicah ter
  • 3. del pa se osredotoča na zahtevnejše glasbene strukture in akorde.

Vpis se je pričel, 3. februarja. Z izvedbo prvega dela tečaja pričnemo v torek, 19. februarja, drugi del tečaja se bo pričel v sredo, 20. februarja, tretji del pa pričenjamo v četrtek, 21. februarja. Na vse tečaje se lahko prijavite od vključno 30. marca prek Portala KUD Coda (http://portal.kud-coda.org/). Svetujemo vam, da si pred pričetkom ogledate podrobnejša navodila za vpis in hiter pregled delovanja portala. V primeru težav z vpisom na tečaj, se obrnite na martin.pockar@kud-coda.org.

I. del tečaja
II. del tečaja
III. del tečaja

Tečaji bodo potekali sedem oz. osem zaporednih tednov , obsegali pa bodo delo z gradivi v spletni učilnici in samostojno delo oz. domače naloge. Nova gradiva in naloge bodo objavljene enkrat tedensko, aktivnosti znotraj tedna pa sami lahko izvajate, ko imate čas. Posamezni sklop vam bo vzel približno eno uro časa.

Po uspešno opravljenem tečaju bodo udeleženci prejeli potrdilo o pridobljenih znanjih in spretnostih.

Vabljeni po novo znanje!