O učitelju klavirja in kitare

Drago Kotnik je vsekakor najbolj izkušen član naše mentorske ekipe, saj je s poučevanjem začel že pred več kot 30 leti. Je tudi najbolj multiinštrumentalistično naravnan in redki so inštrumenti, ki jih ne bi znal kakovostno uporabljati. Še posebej dobro se razume s takšnimi in drugačnimi tipkami (klavir in harmonika) in strunami (klasična kitara). Drago je avtor serije zvezkov Šola za elektronske orgle in avtor okoli 700 priredb za takšne in drugačne zasedbe.

O svojem delu pravi, da so trud, doslednost in zagnanost ter želja, da na področju glasbe ustvari čim več, bistveni deli umetniškega ustvarjanja, kar ne prispeva le h kulturi nasploh, ampak omogoča otrokom in mladini kvalitetno izobraževanje v pravo smer. Pove še, da ima še veliko načrtov ter zamisli in da namerava svoje poslanstvo opravljati še naprej z velikim veseljem.

Vpišite se v najbolj odpičeno glasbeno šolo v Mariboru

Starostnih omejitev ni, vpisujemo celo šolsko leto, ni preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe ter več kot 25 koncertov in priložnosti za prikaz naučenega na koncertnem terenu na leto.

Skip to content