Koronavirus – vse pod kontrolo!

Mar 11, 2020Novice

sobota, 22. marec 2020, 12.00

Zdravo Codovci!

Prvi teden samoizolacije in naših lekcij na daljavo je za nami. Upamo, da ste ga preživeli karseda aktivno in kreativno. V imenu celotne ekipe se vam zahvaljujemo za odlično sodelovanje v tem tednu. Veliko smo se že naučili in izboljšali. Dokumentu z navodili smo tako 22. marca dodali novo poglavje s priporočili za odpravljanje težav in delo s posnetki (besedilo, označeno z rjavo barvo). Da bomo izboljšave lahko izpeljali skupaj z vami, vas ponovno lepo prosimo za pregled dokumenta in naših priporočil. Za dodatna vprašanja in predloge izboljšav se obrnite na kontakte na desni.

Ključne informacije

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Kontakt za vaša vprašanja in pomisleke:

  • Martin Počkar, 031 230 691, martin.pockar@kud-coda.org

Od ponedeljka, 16. marca, pa vse do preklica so vrata za vse, ki niso del ekipe KUD Coda, na Trubarjevi 24 strogo zaklenjena! Pouk na daljavo prek spleta je do nadaljnjega edina možnost opravljanja lekcij!

sobota, 14. marec 2020, 17.00

Dragi naši!

Ekipa KUD Coda je strnila glave, vzpostavila ‘krizni štab’ in pripravila vse potrebno za izvajanje lekcij na daljavo! Vsa potrebna navodila boste našli na spodnjem gumbu. V teh dneh spremljajte svoje mobilne telefone, saj se vam bodo oglasili vaši mentorji z dodatnimi informacijami.

četrtek, 12. marec 2020, 16.00

Dragi Codovci!

Ker nam ni vseeno za vas in našo družbo, s ponedeljkom, 16. marca, do nadaljnjega ODPOVEDUJEMO vse aktivnost v naših prostorih na Trubarjevi 24 ter aktivnosti Glasbarnice v Domu ustvarjalnost mladih na Razlagovi 16! Stanje, v katerem je trenutno celotna Slovenija, jemljemo kot izziv, ki ga lahko skupaj premagamo in morda celo kaj koristnega izvlečemo iz vsega skupaj. Celotna ekipa KUD Coda je stopila skupaj in pripravila načrt. Ker sta glasba in kultura v takih časih pomemben pozitivni motivator, smo se vsi skupaj odločili, da bomo lekcije izvajali tudi od ponedeljka naprej, in sicer PREK SPLETA NA DALJAVO (individualna Skype srečanja). V prihodnjih dneh vas bomo oskrbeli z vsemi potrebnimi informacijami, vas pa že zdaj naprošamo za potrpežljivost in morebitne tehnične težave, saj se pouka prek spleta lotevamo prvič. A zato toliko bolj motivirani, da nam bo uspelo!

V četrtek, 12. marca, in petek, 13. marca, bodo aktivnost še potekale po ustaljeni praksi v naših prostorih na Trubarjevi 24. Vključno s ponedeljkom, 16. marcem, pa pouk selimo na splet. Prosimo vas, da od tega dne ne hodite v naše prostore ter upoštevate naša navodila, ki jih boste prejeli. Ukrep velja do preklica – o nadaljevanju lekcij v živo na Trubarjevi vas bomo obvestili.

Stojimo za našim sloganom “Kjer glasba ne pozna meja” – tudi takšni izzivi nam ne morejo postaviti meja! 

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov sem vam na voljo na martin.pockar@kud-coda.org ali 031 230 691.

Držite se, pazite nase in vedite, da nam bo skupaj uspelo!

Martin Počkar, poslovni direktor & celotna ekipa KUD Coda

sreda, 11. marec 2020, 16.30

Dragi učenci, starši in prijatelji KUD Coda!

Obveščamo vas, da z budnim očesom spremljamo dogajanje in priporočila pristojnih služb v zvezi z novim koronavirusom. Vse lekcije, kot tudi napovedani dogodki potekajo neokrnjeno, vas pa prosimo za ščepec ‘zdrave pameti’ – poskrbite za higieno in ostanite doma, če se ne počutite dobro, ter sledite priporočilom NIJZ. Naši mentorji so opremljeni z vsemi navodili, v vseh naših prostorih pa smo namestili razkužila.

Brez panike, a po pameti!

Skip to content