Martin Počkar

Skupinska igra

Martin Počkar

O band coachu Martinu

Martin Počkar meni, da je eden od glavnih namenov glasbenega izobraževanja pridobitev sposobnosti “da stopiš na oder in nekaj odšpilaš”. Kot vodja programa Skupinska igra to idejo v največji meri uresničuje – mladim glasbenikom ob pomoči ostalih mentorjev s svojimi izkušnjami vceplja principe dela v skupini, vaj in odrskega nastopanja.

Z idejo, da se program Skupinska igra razširi s projektnim delom (projekt Get Back – nazaj k Beatlom, projekt Stari, uštimaj se!), je pri Codi prevzel iniciativo pri načrtovanju in vodenju teh projektov. Trenutno je basist v skupinah Dweal, Division in Leonart, skozi leta pa je preigral glavne slovenske ter številne evropske odre in festivale. Njegovo koncertno ustvarjanje se je v preteklih letih križalo s skupinami, kot soKillswitch Engage, As I Lay Dying, Korn in Vlatko Stefanovski.

Vpišite se v najbolj odpičeno glasbeno šolo v Mariboru

Starostnih omejitev ni, vpisujemo celo šolsko leto, ni preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe ter več kot 25 koncertov in priložnosti za prikaz naučenega na koncertnem terenu na leto.

Skip to content