Navodila za vpis v Brezplačne spletne tečaje teorije glasbe

Jan 23, 2022Novice

Navodila za vpis v portal s tečaji

Za vpis v spletni tečaj teorije glasbe je potreben vpis na Skupnost SIO. Vsa potrebna navodila se nahajajo na vstopni strani, kjer si ustvarite uporabniški račun. V primeru težav z vpisom, se obrnite na martin.pockar@kud-coda.org.

Navodila za vpis v KUD Coda tečaje

Po prijavi v skupnost v iskalnik vtipkajte »kud coda«.

Ob prvem vpisu v I. del tečaja vnesite ključ vpisa: note1, ob prvem vpisu v II. del tečaja vnesite ključ vpisa: note12, ob prvem vpisu v III. del tečaja pa vnesite ključ vpisa: note123

Navodila za izpolnjevanje tečajev

Vsak teden bo objavljen nov sklop. Tečaj obsega spletno učilnico z videolekcijami in naloge za samostojno delo. Slika prikazuje nalogo v obliki kviza, vendar pa so poleg kvizov vključene še naloge za samostojno delo, ki jih mora oceniti mentor, da veljajo kot uspešno opravljene. Pogoj za nadaljevanje nalog in sklopov so opravljene predhodne naloge. Če je naloga opravljena, se ob njej prikaže kljukica. Če je rob kljukic črtkan, je nalogo potrebno opraviti, če pa kljukico obdaja polna črta, pa si sami označite, ali ste opravili nalogo.  Vprašanja, komentarje in težave objavite v forum s tehničnimi in organizacijskimi vprašanji.


Skip to content