Brezplačni spletni tečaji teorije glasbe v 2022 so odprti

Jan 29, 2022Novice

Teorija glasbe v treh delih iz udobja vašega doma

Pri KUD Coda izvajamo kar nekaj brezplačnih programov v javnem interesu. Medtem ko z Glasbarnico približujemo glasbo vsem, ki nimajo dostopa do nje, pa z Brezplačnimi spletnimi tečaji omogočamo najbolj dostopen način spoznavanja z glasbeno teorijo. Ko smo ravno pri dostopnosti – enkrat letno omogočamo brezplačno udeležbo v tečajih in to se dogaja prav zdaj.

Vpis v tečaje teorije glasbe

Vpisi v vse tri dele tečaja, ki nudijo celovit vpogled v osnove in zahtevnejše glasbene strukture, je že odprt. Vse informacije, kako se nam pridružiti, so na voljo tukaj. Prvo od sedmih oz. osmih poglavij tečajev s posnetki in nalogami bo objavljen 8. februarja 2022. Nova gradiva in naloge bodo od takrat dalje objavljene enkrat tedensko, aktivnosti znotraj tedna pa udeleženci izvajate, ko vam ustreza. Po uspešno opravljenem tečaju boste prejeli potrdilo o pridobljenih znanjih in spretnostih.

Za prakso je potrebna teorija

Drži, da Codovci veliko stavimo na prakso na pravih koncertnih odrih, a vsaj osnovno teoretično znanje to prakso opolnomočuje. Zato tečaje priporočamo vsem našim učencem, še posebej udeležencem skupinskih zasedb, saj poznavanje skupne ‘govorice’ omogoča hitrejši napredek. Seveda pa so tečaji kot vedno odprti prav za vse, zato vabljeni, da informacijo posredujete do vseh glasboljubov.

Skip to content