Odprti oder vabi muzičarje v Vetrinjca

Jul 6, 2023Novice

Vetrinjc BarCoda v poletni sezoni vabi k sodelovanju glasbenice in glasbenike, ki bi radi zapolnili naš odprti oder. Nekaj julijskih in avgustovskih sobot si želimo zapolniti z živo glasbo solo umetnikov, duetov, tercetov in kaj je še drugega ‘etov’, ki godejo v akustični maniri. Kaj je fora? D’narja ni, kot radi rečemo nevladniki. Žal si v trenutni godlji mariborskega kulturno nevladnega sektorja velikih izdatkov v poletni suši ne moremo privoščiti. Bomo pa dali od sebe vse, kar lahko – muzičarke in muzičarji pri nas ne boste žejni, o vašem nastopu se bomo na družbenih omrežjih bolj drli kot vi na našem odru, poskrbeli pa bomo tudi za to, da vas strici in tete iz SAZAS-a ne bodo lovili za plačilo avtorskih pravic. Ozvočenje je, ergo plug & play!

Ker pa je publika v Vetrinjcu zelo hvaležna, priporočamo, da na koncertu nastavite škatlico, klobuk ali kako drugo odprtino za prispevke. In še ‘pro’ nasvet: pripeljite zraven kakega gobčnega prijatelja, ki bo sramežljivo občinstvo duhovito prepričal k odpiranju denarnic. Preverjeno deluje!

Oder BarCoda bo odprt za vas v naslednjih terminih: 15. julij, 22. julij, 29. julij, 12. avgust, 19. avgust in 26. avgust. Vabljeni, da se (pri)javite na naslov katja.sres@kud-coda.org, kjer je naša mini šefica na voljo tudi za vsa vprašanja, na katera ta zapis ne odgovarja.

odprti mikrofon vetrinjc barcoda kavarn maribor akustični nastop live music

Utrinek z nastopa Vesne in Aliena je na Festivalu Lent posnel Marko Pigac.

Skip to content