Omar Gušmirović

Električna kitara

omar gušmirović učenje električne kitare glasbena šola kud coda maribor

O Omarju, učitelju za električno kitaro

Omar Gušmirović, mlad in strasten glasbenik, predstavlja izjemnega glasbenega mentorja za električno kitaro na glasbeni šoli KUD Coda. Svojo glasbeno pot je začel že pri devetih letih in od takrat naprej neprestano izpopolnjuje svoje znanje ter izkušnje. Pri zgolj 18 letih že združuje skoraj deset let prakse na področju igranja električne kitare.

Omar trenutno obiskuje srednjo elektroračunalniško šolo v Mariboru, kar priča o njegovi predanosti tako glasbenemu kot tudi šolskemu področju. Njegova strast do glasbe ga je vodila skozi različne glasbene žanre, pri čemer je še posebej izstopal v rocku, metalu, bluesu in funk glasbi. Sodelovanje v različnih bendih mu je omogočilo raznolike glasbene izkušnje, ki jih zdaj prenaša na svoje učence.

Poleg izkušenj z igranjem v bendu je Omar tudi raziskoval področje glasbene produkcije, kar mu daje dodatno globino in razumevanje glasbenega ustvarjanja. Znano je, da je Omar sam obiskoval KUD Codo v preteklosti, in danes s ponosom deluje kot mentor električne kitare na istem mestu, kjer je tudi sam začel svojo glasbeno pot.

Omar ne le prenaša svoje strokovno znanje na učence, ampak tudi deli svojo pozitivno energijo in strast do glasbe. Njegova mladost, energičnost ter zavezanost poučevanju so neprecenljive lastnosti, ki učencem omogočajo navdihujoče in kvalitetno učenje. S svojo prisotnostjo dopolnjuje kolektiv glasbene šole KUD Coda, kjer je dobrodošel vsak.

Vpišite se v najbolj odpičeno glasbeno šolo v Mariboru

Starostnih omejitev ni, vpisujemo celo šolsko leto, ni preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe ter več kot 25 koncertov in priložnosti za prikaz naučenega na koncertnem terenu na leto.

Skip to content