Pričenja se Glasbarnica, nova sezona brezplačnih glasbenih delavnic

Sep 26, 2021Novice

Glasbarnica – kakovostno preživljanje prostega časa z glasbo tokrat pod vodstvom Denisa Jančiča

Glasbarnica je brezplačni program, namenjen vsem mladim, ki nimajo dostopa do spoznavanja z glasbo in inštrumenti. Smo namreč mnenja, da je glasba neizmerno pomembna za razvoj otrok, zato bi vsi glasbeni navdušenci morali imeti priložnost preživljati svoj prosti čas z glasbo, ne glede na barvo kože, število kromosomov ali številk na TRR-ju.

Po lanskoletnem zatišju smo navdušeni, da lahko ta naš družbeno odgovorni program ponovno zaženemo, prvič v naših prostorih na Koroški 63.

Glasbene delavnice potekajo po dogovoru enkrat tedensko. Udeleženci prek pogovora in poslušanja spoznavajo različne zvrsti glasbe ter se naučijo osnov igranja na inštrumente (bobni, klaviature, električna in bas kitara). Delavnice bo v letošnjem šolskem letu vodil Denis Jančič, bobnar aktualnih in legendarnih zasedb, kot so Krokar, Picture Grey, Dweal, Yogurt …

Za prijavo in več informacij nas kontaktirajte na 031 230 691 ali info@kud-coda.org. Delavnice potekajo v skladu z vsemi aktualnimi zdravstvenimi ukrepi (skupine udeležencev se med seboj ne mešajo).

Več o (zgodovini) naših brezplačnih programov si lahko preberete tukaj, hvaležni bomo vsakršne vaše podpore, da lahko še naprej omogočamo glasbeni razvoj mladih, ki bi radi, a ne morejo.

Skip to content