DJ šola v prostorih KUD Coda vpisuje v novo šolsko leto!

Sep 23, 2021Novice

DJ šola Alphawave vpisuje v novo šolsko leto!

Program, ki vašega otroka preko vrtenja priljubljenih skladb popelje v spoznavanje ritmičnih struktur, glasbene teorije in celo matematike, fizike in zgodovine!

Srečanja se odvijajo v kletnih prostorih KUD Coda, kjer se nahaja profesionalni glasbeni studio.

Za vse, ki obiskujejo katerikoli program KUD Code, so pripravili posebno ponudbo – 5 % popust na vpis. Ob vpisu le zapišite ali povejte, da želite izkoristiti to možnost.

DJ šola otroka seznani z vsemi segmenti kreativnega vrtenja glasbe ter ga skozi različne dejavnosti pelje po področjih, ki so z glasbo povezana v najširšem smislu. Otroci spoznajo glasbeno teorijo, se podrobno spoznajo z delom DJ-ja, spoznajo trike in prejmejo nasvete za pripravo glasbenega miksa ter izvedbo nepozabnega nastopa. DJ šola postavi trdne temelje za prihodnje ustvarjanje v glasbenem svetu, saj udeležencem odpre nov pogled na poslušanje, dojemanje in ustvarjanje glasbe. V njih spodbudi skrito umetniško žilico, ki jo skozi DJ šolo ob pomoči izkušenih mentorjev in glasbenikov razvijejo do te mere, da so pripravljeni samostojno odvrteti svoj miks. Svetujemo tudi pri nakupu opreme in poskrbimo za kvalitetno in ugodno rešitev.

Za radovedne

Izkoristite možnost brezplačnega obiska enega srečanja, da vaš otrok spozna mentorje, se udomači v prostoru in začuti utrip DJ šole. Prijave na brezplačni obisk sprejemamo na e-mailu tea@alphawave.si ali na telefonski številki 051 204 201.

Dodatne informacije

  • Priporočena starost: 9-14 let
  • Trajanje: od oktobra do junija
  • Srečanja: 1x tedensko po 45 min, vsako sredo od 18:00 – 18:45
  • Cena: 49 € / mesec
  • Več informacij: www.alphawave.si/dj-sola

Vpisi v šolsko leto 2021/2022 so odprti do konca septembra. Za več informacij pokličite 051 204 201.

Skip to content