Tina Ritlop

Solo petje

Tina Ritlop

O učiteljici za solo petje

Tino Ritlop, dajšnjo magistrico anglistike in umetnostne zgodovine smo Codovci skupaj z mentorji in inštrumenti preselili z Glasbene matice, kjer se je rodila ideja o najbolj odpičeni glasbeni šoli. KUD Coda je rasla, z njo pa tudi Tina, ki je svojo ljubezen do glasbe izražala tako prek klavirskih tipk kot mikrofona, ki jih tudi v nadaljevanju svoje poti ni nikoli zares izpustila. Ljubiteljica starih in novih Disneyjevih risank je v KUD Coda sekciji muzikalov vokalni talent nadgradila še z igralskim. Ste že navdušeni? Dobro, zdaj boste še bolj! Tina je poleg vsega namreč tudi ustanovna članica Coda banda, ki je zaslužen za ‘himno’ našega društva.

Navdušenka nad živalmi, športom, špageti in vsem lepim je Codine koncertne odre za nekaj časa zamenjala s koncertiranjem v sklopu zasedb LASYE, Groovocado in Ghost B.C.E. A kot radi pravimo – enkrat Codovec, vedno Codovec! Tina se na naše odre ponovno vrača, tokrat v vlogi mentorice za solo petje.

Vpišite se v najbolj odpičeno glasbeno šolo v Mariboru

Starostnih omejitev ni, vpisujemo celo šolsko leto, ni preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe ter več kot 25 koncertov in priložnosti za prikaz naučenega na koncertnem terenu na leto.

Skip to content