Bobni

učenje bobnov maribor
poučevanje bobnov

Vabljeni k vpisu kadarkoli! Starostnih omejitev ni, prav tako preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe in koncertov.

$

Prijavi se

Učenje bobnov za začetnike, otroke in odrasle

Z dvema palčkama v rokah se pri glasbeni šoli KUD Coda najbolje znajdeta Dejan in Jan, slednji se je kalil pri Codi, ki si oba želita razvijanja novih talentov, ki bodo morda tudi nekoč kot Jan sami postali mentorji v najbolj odpičeni glasbeni šoli.

Mite o bobnih kot moškem inštrumentu uspešno razbijajo naše odlične učenke, ki skupaj s svojimi bandovskimi kolegi rade ružijo tudi na koncertnih odrih. Ker glasba pri nas ne pozna meja in starosti, vabljeni k ubranemu razbijanju tudi tisti najmlajši, saj imamo zanje na voljo prav poseben mini set bobnov. 

Zakaj izbrati glasbeno šolo KUD Coda?

Če to stran berete mladi, vam lahko povemo, da ne ‘težimo’ z glasbeno teorijo in izpiti, kar pa seveda ne pomeni, da boste šli od nas glasbeno nepismeni! Na prvem mestu so vaše glasbene želje, pa naj je to glasba iz video iger (ja, tudi to smo že imeli), po notah, ritmih in tablaturah pa vas popeljemo tako, da sploh ne boste vedeli.

Če to stran berete starši, vam lahko povemo, da nismo le druščina odličnih glasbenikov, ampak v prvi vrsti pedagogov, ki prisluhnejo težavam, motivirajo, pomagajo pri nalogah iz matematike in še marsikaj. Codovci smo ena velika družina, ki prijateljske vezi ohranja tudi izven koncertnih dvoran.

In najpomembneje – znanja ne skrivamo v učilnice!

Ljubezen do glasbe izražamo na pravih koncertnih odrih.

učenje bobnov
bobni glasbena šola maribor
učenje bobnov kud coda maribor
bobni kud coda maribor
učenje bobnov kud coda

Prijava

Lahko se pohvalimo

|

Zase lahko rečem, da mi Coda ni dala samo veliko glasbenega in pevskega znanja, vendar tudi veliko topline in prijateljstva, posledično pa zadovoljstva in zaupanja v samega sebe. Ta majhna in edinstvena skupina ljudi je velik del mene. Naredila me je srečnejšo, močnejšo in zadovoljnejšo. Izpopolnila me je.

– Aleksandra

|

Coda je kul, ker združuje koristno s prijetnim, ker učitelji tudi poslušajo in ker so izkušnje na odru enostavne nepozabne.

– Nejc

|

KUD Coda je plac, kjer vsak ve, kaj mora nareit in tui narei!

Tanja Cvitko, kulturna producentka

|

Ker se na Codi najdem, živim in diham z glasbo, ker so dobri projekti, dobri učitelji, dobra družba in ker lahko sodelujem s priznanimi glasbeniki.

– Špela

Prijatelji KUD Coda

Vetrinjc-BarCoda
Mestna občina Maribor
ZPM
MKC
Road
Biotherm
Skip to content