Brezplačni spletni tečaji teorije glasbe v letu 2023

Jan 28, 2023Novice

Tudi v letu 2023 v glasbeni šoli KUD Coda odpiramo vse tri dele brezplačni spletnih tečajev teorije glasbe za vse, ki bi radi pridobili ali utrdili svoje glasbeno znanje. Tečaji se izvajajo na portalu Skupnosti SIO, kjer že lahko opravite vpis in se spoznate z delovanjem portala. Navodila v pisni obliki so na voljo tukaj, za lažje upravljanje pa smo pripravili tudi video napotke.

Tečaji so sestavljenih iz treh delov – od osnov do zahtevnejših glasbenih struktur. Prvi del, ki obsega znanje glasbene teorije na nivoju nižje glasbene šole, je popolnoma brezplačen za vse. Druga dva dela pa sta brezplačno na voljo članicam in članom KUD Coda. Če še niste, se lahko včlanite prek obrazca na tej povezavi.

Sodelovanje v tečajih, ki potekajo sedem oz. osem zaporednih tednov, je mogoče do 12. junija. Če ste zagnani, lahko torej vse tri tečaje opravite na en mah! Prav lepo tudi vabljeni vsi, ki ste se tečajev lotili že v preteklih izvedbah, pa vam ni uspelo priti do končnega potrdila o pridobljenih kompetencah in znanjih – dobra novica je, da lahko nadaljujete tam, kjer ste ostali!

Brezplačne spletne tečaje teorije glasbe je obiskalo že več kot 300 udeležencev. Tečaje je sestavila skupina naših najboljših pedagogov, ki so vanje vložili ogromno truda in znanja, ki se je med drugimi skompresiral v kar 113 video lekcij.

Skip to content