Dominik Širovnik

Električna kitara

dominik širovnik učenje električne kitare glasbena šola kud coda maribor

O Dominiku, učitelju za električno kitaro

Dominik Širovnik je navdušen in predan glasbeni mentor za električno kitaro. S svojo strastjo do glasbe je Dominik že od sedmega leta razvijal svoje veščine na klasični kitari in z vsakim letom pridobival nove izkušnje ter znanje.

Dominik je svojo glasbeno pot začel že v zgodnjih letih in od takrat naprej se je posvečal stalnemu izpopolnjevanju in raziskovanju glasbenega sveta. Kljub svoji mladosti ima že več let izkušenj v igranju električne kitare in se je izkazal kot nadarjeni glasbenik ter mentor.

Svoje znanje in izkušnje je Dominik pridobil tudi s sodelovanjem v različnih glasbenih projektih in skupinah, kot so Still Strangers, Smooth Taste, Blasius, Nino Ošlak band, Anabel, Yare Yare in bend, v katerem trenutno deluje – RANR, kjer je razvijal svojo tehnično spretnost ter občutek za glasbeno izražanje. Navdušenost in predanost glasbi sta ga vodili skozi različne žanre, pri čemer je razvil posebno ljubezen do rocka, bluesa, metala, punka kasneje pa rnb, soul, funk in alternativne glasbe.

Poleg tega je Dominik tudi samostojni ustvarjalec glasbe in producent, kar mu daje dodatno globino in razumevanje glasbenega ustvarjanja. Njegovo poznavanje glasbe in praksa mu omogoča, da svoje učence vodi skozi raznolike glasbene tehnike in stile. Med drugim nosi naslov zmagovalca mariborske kitariade in je najmlajši kitarist, ki je kadarkoli nastopil na legendarnem Rock otočec festivalu. Je avtor več kot 30 skladb, ki je imel pri 18 letih s takratnim pop-punk bandom Still Strangers turnejo po Evropi.

Dominik je znan po svoji potrpežljivosti, pozitivni naravi in zavzetosti za poučevanje. Njegova sposobnost, da ustvari sproščeno in spodbudno učno okolje, omogoča učencem, da se počutijo udobno in motivirano za napredek. Kot del kolektiva glasbene šole KUD Coda je Dominik neprecenljiv člen, ki s svojim znanjem, izkušnjami in strastjo vsak dan navdihuje nove glasbene talente.

Vpišite se v najbolj odpičeno glasbeno šolo v Mariboru

Starostnih omejitev ni, vpisujemo celo šolsko leto, ni preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe ter več kot 25 koncertov in priložnosti za prikaz naučenega na koncertnem terenu na leto.

Skip to content