O učiteljici Nini

Nina Fajertag je svojo glasbeno pot začela kot skorajda vsak otrok, s petjem. Z vstopom v osnovno šolo, je svoje znanje glasbe začela intenzivno nadgrajevati tudi v glasbeni šoli, kjer je zaključila nižjo glasbeno šolo iz klavirja. Pot jo je ponesla na Konservatorij za glasbo in balet v Mariboru, kjer je zaključila izobraževanje srednje stopnje klavirja. Trenutno zaključuje študij glasbene pedagogike v Mariboru, vzporedno z študijem je 4 leta učila klavir in nauk o glasbi na zasebni glasbeni šoli Petka, v Slovenskih Konjicah. Svoje glasbene izkušnje pa bogati s petjem pri Akademskem pevskem zboru Maribor.

Petje je naravna stvar. Pojejo vsi otroci, dokler jih življenje ne dohiti in jim čas zapolni toliko, da se nanj več ne spomnijo. Zato želi priložnost kvalitetnega petja deliti z vsemi, ki so pripravljeni dati energijo v glasbo. Navajena je alternativnih pristopov vodenja in podajanja nasvetov, kar pravi, da pripomore še k večji ljubezni do glasbe.  

Vpišite se v najbolj odpičeno glasbeno šolo v Mariboru

Starostnih omejitev ni, vpisujemo celo šolsko leto, ni preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe ter več kot 25 koncertov in priložnosti za prikaz naučenega na koncertnem terenu na leto.

Skip to content