Solo petje

solo petje kud coda
učenje solo petja

Vabljeni k vpisu kadarkoli! Starostnih omejitev ni, prav tako preizkusov in izpitov, le veliko dobre glasbe in koncertov.

$

Prijavi se

Učenje solo petja za začetnike, otroke in odrasle

Solo petje je z vidika opreme zagotovo tako ali drugače ugodna glasbena izbira, a precej bolj abstraktna od katerega koli inštrumenta. Naši mentorji Lea, Alien, Nina in Tina pa dokazujejo, da je tudi abstraktne pojme mogoče iz teorije spraviti v čudovito prakso, ki ji rečemo glasba.

Ljubezen do individualnega in skupinskega petja vam bodo približali certificiran Modern Vocal Training mentor, vodja vokalne skupine Vokalke in sodelavki, obe naši bivši učenki – ena z dolgoletnimi bandovskimi izkušnjami, druga pa z zborovskimi. Vsi, ki si želite usvojiti pravilnih pevskih tehnik, ste tako v najboljših rokah. 

Zakaj izbrati glasbeno šolo KUD Coda?

Če to stran berete mladi, vam lahko povemo, da ne ‘težimo’ z glasbeno teorijo in izpiti, kar pa seveda ne pomeni, da boste šli od nas glasbeno nepismeni! Na prvem mestu so vaše glasbene želje, pa naj je to glasba iz video iger (ja, tudi to smo že imeli), po notah, ritmih in tablaturah pa vas popeljemo tako, da sploh ne boste vedeli.

Če to stran berete starši, vam lahko povemo, da nismo le druščina odličnih glasbenikov, ampak v prvi vrsti pedagogov, ki prisluhnejo težavam, motivirajo, pomagajo pri nalogah iz matematike in še marsikaj. Codovci smo ena velika družina, ki prijateljske vezi ohranja tudi izven koncertnih dvoran.

In najpomembneje – znanja ne skrivamo v učilnice!

Ljubezen do glasbe izražamo na pravih koncertnih odrih.

poučevanje solo petja maribor
solo petje šola maribor
solo petje
poučevanje solo petja kud coda
poučevanje solo petja

Prijava

Lahko se pohvalimo

|

Zase lahko rečem, da mi Coda ni dala samo veliko glasbenega in pevskega znanja, vendar tudi veliko topline in prijateljstva, posledično pa zadovoljstva in zaupanja v samega sebe. Ta majhna in edinstvena skupina ljudi je velik del mene. Naredila me je srečnejšo, močnejšo in zadovoljnejšo. Izpopolnila me je.

– Aleksandra

|

Coda je kul, ker združuje koristno s prijetnim, ker učitelji tudi poslušajo in ker so izkušnje na odru enostavne nepozabne.

– Nejc

|

KUD Coda je plac, kjer vsak ve, kaj mora nareit in tui narei!

Tanja Cvitko, kulturna producentka

|

Ker se na Codi najdem, živim in diham z glasbo, ker so dobri projekti, dobri učitelji, dobra družba in ker lahko sodelujem s priznanimi glasbeniki.

– Špela

Prijatelji KUD Coda

Vetrinjc-BarCoda
Mestna občina Maribor
ZPM
MKC
Road
Biotherm