Pričenjajo se redna glasbena druženja Coda kavč

Feb 12, 2022Dogodki, Novice

Računalniški ojačevalci za kitaro in bas

Se bojiš, da bi te zaradi glasnega igranja zasovražili sosedje? Ne želiš zapraviti na tisoče evrov za različne ojačevalce in efekte? Želiš svojo glasbo posneti doma in zventi odlično? Potem ne zamudi prve Coda kavč delavnice virtualnih ojačevalcev za kitaro in bas

Druženje bo potekalo v soboto, 26. februarja 2022, s pričetkom ob 17. uri v prostorih KUD Coda na Koroški 63.

Število mest je omejeno, obvezne prijave zbiramo prek obrazca.

Enourno delavnico bosta vodila Bratko Zavrnik in Alien Andrej Partljič. Delavnica je prva v seriji rednih glasbenih druženj, ki smo jih poimenovali Coda kavč. Udeležba na delavnici je brezplačna in primerna za vse starostne skupine.

Kaj je Coda kavč?

Ideja za redna glasbena druženja v prostorih glasbene šole KUD Coda se je razvila iz želje po obujanju fizičnih druženj in predajanju znanj, ki jih imamo Codovci za več celovečernih filmov. Naj vas naslov ne zavede – ne bomo sedeli na kavču, glasbenih izzivov se bomo lotili interaktivno. Hvala vsem, ki ste nam z izpolnitvijo vprašalnika pomagali identificirati najbolj zanimive. Vprašalnik vam ostaja na voljo za vse ideje, ki se vam bodo še porodile. Druženja so namenjena vsem glasboljubom in bodo potekala vsako zadnjo soboto v mesecu od 17. ure naprej v prostorih KUD Coda.

Skip to content