Jesen Vetrinjska

Okt 2, 2023Novice

Hja, z našim Vetrinjc-BarCoda projektom še nismo ravno v jeseni našega delovanja. Je pa za nami uspešen prvi kvartal, poln poletnega festivalskega dogajanja, poLentne luknje pa so zapolnili večeri Odprtega odra in priljubljenih karaok.

Jesen bo za BarCoda vsebinsko še bolj pisana in periodično zacementirana. Vikendi, posvečeni, kakovostnim in dostopnim koncertom, bodo ponudili nekatere zanimive premiere – prvi prekomejni koncert enega najbolj zanimivih regionalnih bandov te generacije SEINE (6. 10.), svoj prvi mariborski špil pa bo v Vetrinjcu obeležila tudi primorska zasedba Paul Grem (14. 10.).

Seveda je vedno prostor tudi za domačine – 7. 10. bodo nastopili No Force Can z gosti KEEP IT S!MPL iz prestolnice. Da bo oktobrski petek 13. dober, bodo poskrbeli KOKOSY s Silvotovimi limoncami, ki dišijo prav po Mariboru.

Na urniku si velja zabeležiti vsako tretjo sredo v mesecu, ko bomo v Vetrinjcu odkrivali Codo za smeh z mlajšimi komiki in znanimi facami stand up scene. Vsak drugi torek v mesecu pa tradicionalno pripada Slam zverinam, njihovim Ožuljenim jezikom in legendarnim karaokam, ki poetom in vsem ostalim ozdravijo jezične žulje.

Festivalsko vzdušje na najlepše dvorišče mesta prinašajo te dni prinaša tudi računalniški MFRU, KUD Coda ekipa Vetrinjca pa vas vabi, da nas obiščete tudi izven pestrega dogajanja. Kavo vam skuhamo od 11.00 dalje, zadnjo rundo pa ob vikendih postrežemo ob polnoči.     

jesen vetrinjska vetrinjc bar coda kud coda kavarna maribor
Čudovita naslovna fotografija tega zapisa je delo Andreja Firma, ki je v objektiv ujel dogajanje nedavnega Festivala Stoptrik.
Skip to content