Zadnji poziv za pridružitev MePZ KUD Coda v tej sezoni

Jan 5, 2024Novice

Ujemite zadnji vlak in se še v tej sezoni pridružite najbolj zmešano raznolikemu pevskemu zboru v Mariboru! Tik preden se naše pevke in pevci odpravijo na letne priprave na Pohorje in revijo pevskih zborov, v svoje vrste vabijo nove navdušence nad zborovskim petjem. Avdicije bodo potekale v januarju.

Mešani pevski zbor KUD Coda je najbolj zmešano raznolik zbor, ki dokazuje, da glasba res povezuje. Že od leta 2016 pod okriljem KUD Coda polnijo zborovsko praznino za vse tiste z živahnimi obveznostmi, med katerimi jih skupinsko prepevanje najbolj osrečuje. Zbor je v tem obdobju pod vodstvom Lee Gačnik nanizal toliko nastopov, da za naštevanje ne zadostuje običajno število okončin. Njihov zvok je že odmeval v krasnem ambientu Minoritske cerkve, po božično okrašenih ulicah Maribora, pa tudi na rockerskih koncertnih lokacijah. V sezoni 2022/23 pa so zakrivili KoLentovanje – prepevanje vokalnih zasedb po ulicah Maribora v času Festivala Lent.

Na našem YouTube kanalu boste našli še več razlogov, zakaj se splača pridružiti MePZ KUD Coda.

Zbor je v zadnjih letih poleg kilometrine in koncertov zbral tudi številčno zasedbo, zato od letošnje sezone dalje vaje potekajo vsako sredo med 17.30 in 20.00 v večnamenski dvorani Vetrinjskega dvora. Prostora za nove kakovostne in (z)mešane pevce je odslej več kot dovolj, za dodaten spodbujevalni dejavnik pa velja omeniti dejstvo, da je v istem kompleksu tudi naš najljubši bar Vetrinjc-BarCoda, kjer se običajno nadaljuje druženje po vajah.

Kako se pridružiti tej edinstveni skupini? Izpolnite preprost obrazec na tej povezavi in v kratkem se vam bo oglasila Lea s povabilom na avdicijo, ki praviloma potekajo pred vajami. Ne se bat’!

Skip to content