fbpx

Ukulele orkester

Vokalke vokalna skupina
NoStress Ukestra

Z odprtimi rokami in srci sprejemamo vse ukuleliste dobre volje! Pustite nam vaše podatke in z veseljem se oglasimo s termini avdicij.

$

Prijavi se

NoStress Ukestra

Da je ukulele več kot zgolj priročen in prikladen inštrument iz ‘malega štikla lesa’ za na plažo, dokazuje ustanoviteljica in vodja NoStress Ukestra, ambasadorka Flight ukulele in nesporna ‘ukulele girl’, Tajana Stres. Simpatična Celjanka, mentorica KUD Coda, je k ustvarjanju pritegnila štiri neustrašne ‘ukestraše’, ki jih je štiristrunsko brenkalo povezalo v ljubezni do glasbe. 

Koncertnih odrov se s Tajano na čelu veselijo Danijel, Mateja, Maria in Gaja, ki jih z vokalom spremlja Vesna Pinterič. Jaša Lorenčič je ob njihovem prvem samostojnem špilu zapisal: “Bemtiš, nekaterim res uspe izbrati pravo ime. Deca so laufala, kuža je lajal v G-duru … Ti bloki tega ne bodo pozabili.”  

Lahko se pohvalimo

|

Zase lahko rečem, da mi Coda ni dala samo veliko glasbenega in pevskega znanja, vendar tudi veliko topline in prijateljstva, posledično pa zadovoljstva in zaupanja v samega sebe. Ta majhna in edinstvena skupina ljudi je velik del mene. Naredila me je srečnejšo, močnejšo in zadovoljnejšo. Izpopolnila me je.

– Aleksandra

|

Coda je kul, ker združuje koristno s prijetnim, ker učitelji tudi poslušajo in ker so izkušnje na odru enostavne nepozabne.

– Nejc

|

KUD Coda je plac, kjer vsak ve, kaj mora nareit in tui narei!

Tanja Cvitko, kulturna producentka

|

Ker se na Codi najdem, živim in diham z glasbo, ker so dobri projekti, dobri učitelji, dobra družba in ker lahko sodelujem s priznanimi glasbeniki.

– Špela

Prijatelji KUD Coda

Tovarna urbane kulture
Music Max
Mestna občina Maribor
ZPM
MKC
Road
Biotherm