Vabljeni k vpisu v novo glasbeno leto

Maj 10, 2020Novice

Vse Codovce in bodoče Codovce, učence glasbene šole KUD Coda, vabimo k predvpisu, ki vam do nedelje, 21. junija, prinaša 5 % predvpisni popust. Od 22. junija do konca avgusta pa velja 3 % predvpisni popust. Letos smo postopek vpisa olajšali in je tako mogoč prek spletnega obrazca na tej povezavi. Cene in popusti ostajajo isti kot doslej, prav tako vse oblike individualnih programov (polletni in letni programi z različnimi dolžinami lekcij). Z lekcijami pričenjamo v tretjem tednu septembra, tokrat prvič na novi, čisto naši lokaciji, na Koroški 63 v Mariboru.

Našemu naboru inštrumentov, ki jih poučujemo že 15 let, smo letos dodali še individualne ukulele lekcije, ki jih bo prevzela naša mentorica Tajana Stres. Ne spreglejte tudi ostali dejavnosti, v katere vlagamo energijo za popestritev dogajanja v našem lokalnem okolju.

Trenutna korona-situacija nas je pregnala na splet ter nam prinesla vse potrebne izkušnje in znanja za izvedbo individualnih lekcij na daljavo. Sicer zagovarjamo delo v živo, a v kolikor bi si želeli dela na daljavo, nas kontaktirajte na info@kud-coda.org. Na tem naslovu in na 031 230 691 smo na voljo tudi za vsa vaša dodatna vprašanja, ki jih bomo do nadaljnjega leta z veseljem odgovorili ‘v živo’ prek online uradnih ur.

Skip to content